Martin Glogar píše:glock píše:No poradne sem se na to koukal Fiaty se k 353 Sq dostavaly od cervna 43 a to cca 11 ks (vcetne dvou prototypu)..Co sem koukal tak na fotkach z pozdejsi doby je nejakej kour za "fukama" ale jinak nic moc...pocet letuschopnejch masin byl prumerne kolem 4ks (ladeni detskejch nemoci a tak) Jeden cas byl ready pouze jedne Fiat...Z pocatku letaly Fiaty bez cisla Sq pote zas bez fasces (myslim tim logo u kabiny) na kridlech fasces nebyly vubec...Tesne pred kapitulaci bylo u Sq tech 11 ks z toho 7 letuschopnejch...Tak si to preber, myslim ze dodavky byly 2-5-4 a to po mesicich takze posledni Fiaty toho moc nenaletaly...
tyo,to už je na mě moc podrobné, asi to udělám jako vždycky, nebudu se v tom dál šťourat a udělám to podle návodu (tam fasces na křídlech jsou), budu to brát jako jediný eventuelní podklad, co mám (i když to v návodu může být blbě), kvůli nějaké případné bodovačce někdy...já se s tím nějak už srovnám, stejně na historickou věrnost většinou docela prdím, takže nevybočím ze zaběhnutách kolejífiat to bude, chtěl jsem ho, tak ho budu mít
ale moc díky za info,je vidět, že si ani italové s návodem a podkladama asi moc nepohráli
Nerikam ze fasces nemohli bejt na kridlech ale jestli budes delat tu 353-12 tak tam je nedavej ta je nema na fotkach...V italii doslo jeste pred kapitulci k malemu prevartu kdyz odstavili Benita a celej fasos-rezim vysledk byl zamalovani fasces na kridlech (nebo jejich nedani tam pri vyrobe coz zse tyka tech Fiatu) stejan tek to "modre" logo pod kabinou taky ho "zamazli". Proste mam fota na letadla s logem (a zrejme i kridelnima fasce) ale bez cisel sq a nebo obracene...Takze faktis bacha..hele dej sem barevne camo co chces delat? aby nedoslo k mylce..ja mluvim o letadlech slouzich u RA (ne ANR) u 353 Sq...Ty taky?
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.