Raptor píše:Ujíku, den má 24 hodin...
Jenže kdo má vydržet nespat???

2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
Raptor píše:Ujíku, den má 24 hodin...
ujík píše:Raptor píše:Ujíku, den má 24 hodin...
Jenže kdo má vydržet nespat???![]()
![]()
Sem si to už skusil a je to moc pěkný
![]()
![]()
Terka píše:Me-109 je messerschmit? To jsem zase o něco chytřejší...Každopádně tohle se mi zrovna moc nelíbí...To ta Avie je lepší! Mimochodem Avie není messerschmit, že? Vy si tu děláte srandu a já v tom pak mám guláš...!![]()
![]()
J.T.C. píše:Terka píše:Me-109 je messerschmit? To jsem zase o něco chytřejší...Každopádně tohle se mi zrovna moc nelíbí...To ta Avie je lepší! Mimochodem Avie není messerschmit, že? Vy si tu děláte srandu a já v tom pak mám guláš...!![]()
![]()
Pokud myslíš avii S-199 tak jeji trup vycházi z bf 109 jak se správně tento typ nazyval..označeni Me 109 se možná použivalo v Maďarsku na tamni licenčně vyráběne stroje..ale správně je to s Bf..
PantherG píše:Panáčci....neblbněte Terezce hlavu.....Jak má vypadat pořádný eroplán????????
1) DVĚ KŘÍDLA
2) HVĚZDICOVÝ MOTOR
3) PEVNÝ PODVOZEK
Což jsou letouny typu Š-231,Š-328,Gladiator,Stearman a podobně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ujík píše:J.T.C. píše:Terka píše:Me-109 je messerschmit? To jsem zase o něco chytřejší...Každopádně tohle se mi zrovna moc nelíbí...To ta Avie je lepší! Mimochodem Avie není messerschmit, že? Vy si tu děláte srandu a já v tom pak mám guláš...!![]()
![]()
Pokud myslíš avii S-199 tak jeji trup vycházi z bf 109 jak se správně tento typ nazyval..označeni Me 109 se možná použivalo v Maďarsku na tamni licenčně vyráběne stroje..ale správně je to s Bf..
Detailisto![]()
![]()
![]()
![]()
PantherG píše:Panáčci....neblbněte Terezce hlavu.....Jak má vypadat pořádný eroplán????????
1) DVĚ KŘÍDLA
2) HVĚZDICOVÝ MOTOR
3) PEVNÝ PODVOZEK
![]()
![]()
![]()
![]()
ujík píše:PantherG píše:Panáčci....neblbněte Terezce hlavu.....Jak má vypadat pořádný eroplán????????
1) DVĚ KŘÍDLA
2) HVĚZDICOVÝ MOTOR
3) PEVNÝ PODVOZEK
![]()
![]()
![]()
![]()
Buď ticho, Terce se tyhle chmelnice líbí a nakonec budu muset nějakou dělat
![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.C. píše:Omyl kolego..kdybych byl detajlista tak už tu píšu rovnou Bf 109 G-10/R3
Raptor píše:
Ujíku, mě se zdá že si nevážíš toho co máš doma...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků