Naposledy upravil por.Wolf dne 01 říj 2008, 15:31, celkově upraveno 1
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
René Ernst píše:Proč taková reakce to měla být konstruktivní kritika proto jsem napsal,třeba zaklínovat...ty kovové nosníky jsou ještě originálnější řešení a hlavně to děláš pro sebe za nějakého fajšmekra se nepovažuju,jen proč to neudělat jak to asi na 99% mohlo být než to udělat jak to asi na 99% nikdy nebylo
por.Wolf píše:Jémináčku , já se pýchou nadnáším , díky Aleši , to je tak krásně napsané, že si du dat panáčka i na tebe a tvoje zdravíčko.To mě uplně dostalo, tokové hodnocení od MISTRA DIO to je jako megakońská injekce pro další práci.Díky moc
Aleš Chmelař píše:Tak musím říci Wolfíku, že jsi se blýskl. Na začátku ale je nutné uvést, že pokud bych se někdy pustil do železničního tématu v diorámě, tak bych se pokusil cca půl roku předem konzultovat své rozhodnutí s Ondrou Nadrchalem, jelikož jeho znalosti o železnici jsou naprosto neuvěřitelné. Takže naprosto pomíjím, zdali by takto flak byl či ne, jak jsou zasypány pražce atd. Spíš bych se pozastavil nad tím, co zde autor nabízí z hlediska zpracování a co se mi na tom všem líbí. Starý dobrý a lišácký Wolf zde balancuje na rozhraní viněty a dioramatu, kdy velmi dobře ví, že na malou podložku lze dostat maximum děje viz. přepůlený vagon, kousky budov atd. Nabízí zde velmi dobré zpracování o tom není pochyb. Stačí si všimnout drybrushe povrchu terénu, patiny dřeva na bednách. Zde dokonce použil několik odstínů dřeva, což se mi líbí opravdu velmi. Nyní se všichni soustředíme na vagon, komentujeme flak atd. Ale nakonec nás od toho všeho odvede svou nejsilnější zbraní a to jsou figurky. Bude jich tam dost na to, aby strhly pozornost divákovu, jak pózou, tak zpracováním. No a to je právě ta chvíle, kdy vagon, budovy atd. vytvoří pouze kulisu a svou roli zde převezmou figurky, protože zde je autor špička, tak proč toho nevyužít. Navíc zde velmi dobře koleje nenasměroval s hranou podložky, ale dal ději prostor. Takže vše bude nakonec o figurkách a zbytku, který zde řešíte si ani nevšimnete. Věřte mi, Wolfík není vlk je to lišák. Celkově zatím musím dílku dát jedničku. Tohle je velmi dobře rozehraná partie...
Aleš Chmelař píše:Když se mi něco líbí, má to své důvody, tak jsem je shrnul. Už zase začínáš Lopee ? Mě se stýskalo ...
por.Wolf píše:Stačilo , to víš že stačilo ,ale Aleš mě chtěl udělat radost a potěšít starého vlka což se mu dokonale povedlo
Ondřej Nadrchal píše:To Wolf:
A jeste poskadlim. To svetlo bude svitit Bylo by to pak opravdu efektni. Vedel bych o prima vysoko svitivych diodach s barvou jako zarovka
Jinak na ruzne srouby mohu doporucit
http://www.nordlandmodels.com/rubriky/m ... atky-1-35/
Koupil jsem je a kvalita je
Ondřej Nadrchal píše:To Wolf:
A jeste poskadlim. To svetlo bude svitit Bylo by to pak opravdu efektni. Vedel bych o prima vysoko svitivych diodach s barvou jako zarovka
Jinak na ruzne srouby mohu doporucit
http://www.nordlandmodels.com/rubriky/m ... atky-1-35/
Koupil jsem je a kvalita je
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník