"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster píše:Vypadá to moc hezky , jsem zvědavej na komplet , jen tak dál...![]()
![]()
![]()
![]()
moloko píše:Teda to je parádní, kdy se svezeme ?????
"To je dost, že jsi nás konečně vyvezl"
Ondřej Zada píše:Citrón vypadá moc pěkně![]()
Charlie píše:Pěkný a inspirativní ;o) Maska je vážně echtovní. Též se na něj chystám, ale v civilní verzi. A pořídil jsem místo Haulerů plechy od Partu, které se mi zdají bohatší, ale za podstatně menší cenu. A možná půjdu i do těch kol, když je tu to srovnání.
Ondra Kubeš píše:Jen malá technická,ale kola od Hauleru jsou na německou verzi,jde o stejné pneu co měl Kubelwagen!
vladam píše:Ondra Kubeš píše:Jen malá technická,ale kola od Hauleru jsou na německou verzi,jde o stejné pneu co měl Kubelwagen!
Hmmm, Ondro díky, tak to je dost podstatná technická, neb jsem chtěl stavět French Army... Takže teď nevím jestli ty kola od Hauleru vůbec můžu použít
Tomáš Smetana píše:vypadá krásně
Charlie píše:Teda koukám s těma kolama to je docela mazec. Kdybys je nevyužil, tak bych je vzal, protože já budu dělat civila po válce a tam to je fuk![]()
Jinak obsah těch leptů od Part včetně návodu je zde: http://www.jadar.com.pl/part/p48010/index.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků