Sheya píše:Já bych vůbec čekal víc fotek...
duch píše:Tak to vypadá,že moderní téhniku nikdo nefotil,a já hovado nechal aparát doma.![]()
![]()
![]()
![]()
Sheya píše:Já bych vůbec čekal víc fotek...
duch píše:Tak to vypadá,že moderní téhniku nikdo nefotil,a já hovado nechal aparát doma.![]()
![]()
![]()
![]()
jiří ščučka píše:zdá se mi to nebo kvalita modelů dost upadá?
to co sem viděl na stolech u mlaďasů mi přišlo mnoooohem solidnější než leckde u starejch tygrů
modelů bylo celkově dost málo ale to si všímám na všech akcích,světlo nebylo nic extra
taky musel sem vypadnout dřív protože se mě z těch výfukovejch splodin dělalo šoufl,proplítat se mezi bludnými nakupovači než sem se tam vůbec dostal mi taky moc neštymuje
ale rád sem zas potkal staré známé i když sem stihl prohodit vždycky jen pár slov
apsolutní best of byly pro mě modely michala hašta a ta sd 250 neu od mě neznámýho mlaďase
hoši smekám![]()
![]()
tak takhle sem viděl e-day já,takymodelář
Chmell píše:Názor jako fotograf:
Každý rok doufám, že se změní osvětlení. Ale bohužel, tento rok byla část zářivek vyměněna a část zůstala původní. Což považuji za to nejhorší řešení, nedá se kalibrovat protože o dva modely dále máte o 4 sekundy jiný čas a naprosto jinou teplotu světla.
Osvětlení je tragické, nikdy se mi nestalo abych fotil s nastavením ISO 400, clona F16 a časem až 8s. Odezva ostřící jednotky byla i 3s, což mi fotoaparát rychleji ostří za měsíčné moci.
Při použití bílé čtvrtky za modely jsem byl upozorněn abych to nedělal, že mohu poškodit modely. Což beru jako správné rozhodnutí, ale větší nebezpečí vidím ve „fotografech“ co fotí naklonění nad model v druhé řadě pořizují záběr z jedné ruky a model co je v první div nerozdrtí pupkem.
A nakonec jsem si nechal (dle mé úchylky to nejlepší) vyhlášení modelů. Několikrát jsem v sobotu pozoroval kluka z Eduardu (netuším zda z Eduardu a nebo svazu modelářů) jak se snaží fotit modely. A protože u modelů byla vždy cedulka z umístěním tak mi došlo, že to bude na promítaní k vyhlášení. Jeho styl focení je neuvěřitelný a byl jsem zvědav co vlastně nafotil. Na to kolik měl času a kolik udělal snímků u každého modelu to opravdu stálo zato. Fotografie jen vítězů (alespoň co jsem zahlédl) a ještě jen některé. Myslel jsem, že největší akce ve střední Evropě by měla být v tomto směru lépe zmáknuta, nemluvě o tom, že fotograf měl na odfocení modelů nejméně 5 hodin.
Ať to příště raději nedělá vůbec.
Berte tyto řádky, jako mé osobní hodnocení této akce.
jiří ščučka píše:pod to se podepíšue-day je pro obchodníky
Honza Kopecký píše:Brno nebo Plzeň mi připadají dělané pro modeláře, e-day je pro obchodníky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků