Zítra se chystám na Édej.., vzhledem, k tomu, že spousta "what-ifáků" je "out of Prague", tak chci nabídnout pomoc, pokud někdo něco shání.., těm co budou na Křivonosce bych to dal tam, jinak pošta. Budu na netu ještě zítra ráno, nabídka platí "for what-if boys only..".
ke kamufláži: viděls ji v akci?????? Já bohužel ano a je víc než účinná...a šrafy? Máš volné pole působnosti...
Ad emblémy: tak "Rozum do kapsy" byl z edice "OKO"....a z téže edice je knížečka,ze které pocházejí ony emblémy...mimochodem vyšel i druhý díl s civilními letouny...a později Albatros (tuším) vydal druhé přepracované & doplněné vydání v jiném formátu...
Přílohy
Naposledy upravil PantherG dne 20 zář 2008, 18:23, celkově upraveno 1
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Já to myslím vážně.Když jsem psal listopadovku tak jsem si některé části zkoušel v rámci Flashpointu s addem ČSLA 3.Je faktem že je to jen PC simulace ale pro orientaci jak dlouho třeba trvá při dělostřelecké podpoře přepad a obsazení města bráněného tanky atd. to celkem šlo.
Aha.., to je na mě "Böhmisches Dorf", tyhle elektronický vychytávky. CPO jsem posuzoval na místě, jezdím tam totiž dost často. Raketové legrácky by jsem pravda bez Google Earth asi neudělal, jinak zbytek kalkulačka a papír plus tužka.