Samozřejmě že L/70 se mi líbí víc, jenže tuhle L/48 jsem koupil i s leptaným zimeritem, v původní krabici,nic nebylo rozdělaný. Stálo mě to 170Kč, neber to.
Jinak nakonec tu s obalu Italerky nwpostavím, protože ta moje má dvě přední střeliště a a náhradní kola uchycená nad výfukem člověk si nevybere
tak vidíš...aspoň přesně víš,co máš.. ....jinak předsériové kusy měly zaoblený přechod z čelního na boční pncíř a pancéřové plechy na ně dodávaly Vítkovice...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Odpoledne snad po roce dodělám Blitze od Helera a vlítnu na L/48... Ještě objednám nějakou bagáž od TP model, a snad to do příštího roku zase dostavím akorát to bude chtít sehnat leptané pásy od Extratechu... nemáš s nima zkušenost? ty gumový jsou fakt šilený
no já stavím spíš rekreačně....sem tam,když se k tomu dostanu...a plechy sem použil jen jednou...kdysi dávno na Me 163 od Hellera....ale ty Extratech pásy jsou prý dost dobré...teda na vzhled....jinak nevím...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Když je seženu, tak je tam dám... taky stavím jen občas, protože toho mám moc. Modelů mám za poslední rok, co sem přešel na bojovku, asi 5 rozestavěnějch a fakt to nestíhám