V slabej chvíľke som sa dostal ku starej vacudoštičke od Dubeny. Pokiaľ som ju vyrezal a hlavné diely zlícoval, ubehlo pekných pár mesiacov. Po hrubom zlícovaní som sa dostal na bod, keď som v záujme vlastného duševného zdravia tento kus plastu odložil do najtmavšieho kúta najhlbšieho šuflíka. Nechal som ho kvasiť sa asi štyri roky, až som ho "náhodou" objavil a za pol roka dorazil.
Ahoj (6)!
Aj keď som ti už osobne hovoril, že je to krása, musím ťa pochváliť aj tu.
La 5 a LaGG 3 od Dubeny už sú pre teba pripravené. V Maďarsku ti ich dám. Dúfam, že prídeš.
Áno je to ten z Malaciek, inak dík za pozitívne ohlasy. Dlho som sa ho neodvážil ani odfotiť. Pre Jana Pavlika: Tomu sa nehovorí modelárčina ale stolarina (s tmelom a šmirgľom na večné časy).
Všimnul jsem si toho teprve teď, ale tohle je vážně hustý Je to první vakáč od Dubeny, co vidim slepenej. Do teď jsem si myslel, že to slepit nejde. Fakt dobrý
But the spirit of the free world is the final dream...
Vďaka! Chystám sa na ďalší "vakáč" Turbo orlik, no neviem kedy sa k nemu dostanem. Už sa nato teším! Aj keď musím uznať, že na doštičke vyzerá lepšie ako vyzeral Jak!
taky cucim, parada. Od dubeny jsme mel snad 3 modely (tohodle jaka, Lagg-3. lag-3 (nebo 5?). U jaka jsem jenom vyrezal dily, jednoho lagga dotahl do stadia slepeny trup, kridlo, vyskovky, cumak a tim jsem skoncil. jeste jednou