Zdravím, tak jsem se rozhodl, že začnu modelařit a mou prvotinou se stal Focke-Wulf od Bílka. Je to úplná premiéra co se týče lepení, tmelení, barvení a vůbec všeho...
Abych byl upřímný, tak model jako takový se mi nijak zvlášť dobře nestavěl, nejsem si jistý, jestli to bylo stavebnicí nebo mnou, ale některy díly k sobě prostě nechtěli padnout a muselo se jim pomoct tmelem. Na model jsem použil emailové barvy Agama a s tím se pojí má první otázka, byla to dobrá volba? Teď nemyslím Agamy jako takové, ale spíš emailové barvy obecně, mně se s nima dělalo dobře a můžu je jenom chválit i když mi teda chybí srovnání. Chtěl taky poprosit někoho zkušenějšího jestli by mi mohl poradit, co se mi to stalo s kokpitem, na fotkách níže to jde vidět. Nějaké zamlžení lepidlem či co...u příštího modelu bych se tomu rád vyhnul...jinak lepil jsem taky Agamou, mohlo to být tím? Co se týče barvení samotného, tak to byla pro mě jedna z nejnáročnějších částí vůbec. Hlavně proto, že jsem na spodek letadla použil malej štětec a potom to tak vypadá no. O patinu jsem se radši ani nepokoušel, protože je mi jasné, jak by to dopadlo...A ještě mám otázku ohledně povrchu, nemám vůbec zkušenosti s laky na kabátek, ale na modelu je dost poznat, že barva je taková, no, prostě není to ono, tak jestli by to šlo nějak sjednotit? Díky
Vím, že výsledek není nijak valný...tak tedy s chutí do mě...