Už bolo načase nenaťahovať toľko tú stavbu,tak som sa doň v posledných dňoch pustil naplno.Po viac ako 3 mesiacoch mám konečne hotovo.Musím sa priznať,že niektoré časti stavby som odflákol,čo je aj niekde vidno.Pri tejto stavbe som sa naučil dosť,aj keď som si to musel stále ničeím komplikovať (veď to by som nebol ja) .Šachta je samodomo,tú som pôvodne neplánoval,ale myslím že to nieje hrozné.Čo sa týka patiny,tak sa mi dosť páči kresba na krabici,a aj som sa toho držal-urobiť poriadne olietaný povrch.Ako sa to podarilo,to posúďte sami.Len stále bojujem z čistotou,hlavne povrchu.Dúfam že sa to postupne zlepší.Človek sa celý život učí, ale aj tak hlúpy umrie...aspoň tak mi hovorí dedo. Tu sú fotky,dúfam že sa vám bude páčiť
P.S: pri vkladaní fotiek si akurát všímam,že sa mi "niekam podeli" spätné zrkadlá na prekryte...doplním ich potom
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
BUBAKu, opravdu jsi mne postrašil, ty sacáky opravdu sprav. Model je to pěkný, ale tímhle detailem jsi ho utopil do podprůměrnosti. Jiak jsem koukal, že jsi si s ním opravdu vyhrál. Ta barva na Mk 82 je divná, opravdu dost nevěrohodná. Tohle už neukecáš ani špatným nasvícením, evidentně jsi spíš tu barvu neměl a nechtělo se ti čekat, až ji seženeš, tak jsi použil tu, kterou jsi barvil rub toho odkrytého panelu.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
Vydarené Bubák, chválim! Som rád, že kit skončil v tých správnych rukách . Je pekné, že tie sacáky opravuješ, že to nenecháš len tak, to by bola škoda...Pridaj potom fotky po oprave tych sacákov!
Sledoval jsem stavbu a držel pěsti.. Nakonec jsi to dovedl do velice pohledného finiše Nelíbí se mi jedovatá zelená v prostoru kanonů a na bombách, ale počítám, že nějaký díl na tom budou mít i fotky..
moc pěkné jen na ten fading bych nepoužil v tomhle případě hnědou, ale spíš tmavší šedou, tenhle odstín mi přijde na až tak přirozený...(jestli to hnědá není a blbě vidím, tak se omlouvám )