Hnevať sa? Vôbec nie, ja som tušil, že budeš reagovať presne týmto smerom. Ináč, v tej škatuli sú dekály i na izraelca (a tuším i ten dlhý "výfuk"), tak ak by si ich chcel, nemám problém, ja ho určite robiť nebudem.
Jo jo Izraelec to je krása Já se chystam na bláznivou konverzi v 1/48 budu roubovat čumák z TA-4 Monogram na Hasegawu Když se mě ta konverze povede, nasekam vícero odlitků. Určitě takovej váš předseda by měl zájem
Vlado ani se ti nedivím že sis vybral tohle éro. dneska sem si koupil OA-4M samurai a je to nádherná stavebnice. těším se na další progress, ať můžu něco okoukat
Vlado docela pěknej odlitek. Já taky nejtuju ,ale čtvrtku, už mě chybí jenom SOP, tedy nejtovat křídlo je maso, a trup je ještě větší . Na tom zakulacenym trupu se nejtuje pěkně nah.. , pardon naprd
Begi: to je v poho, moc to vidět nebude, taky na to spolíham Tango, to tě lituju, já mám jednoho a to stačí. I když mám myšlenku že udělam konverzi na TA-4 , vemu čumáky z Monogramu a naroubuju to na Gawu. Snad se to povede.