Lukáš "Sparrow" Brousil
aktuálně makám na : DDG-68 Uss The Sullivans DRAGON 1/350
dokončeno : USS Gato AFV 1/350
aktuálně makám na : DDG-68 Uss The Sullivans DRAGON 1/350
dokončeno : USS Gato AFV 1/350
Tkadlec Jaroslav píše:pěkný jen nestojí trochu přikrčeně? Jak academka 1/48? No trochu bych stlumil ten lesk,a ty hvězdy na VOP jsou vystouplí to sou všede tak?
jinak kamufláž super
Fidoo píše:asi budu za nepopulárního, ale myslim že umíš podstatně líp. Třeba ten RAAM byl proti tomuhle o 500% jinde. Příde mi to takový narychlo spíchlý. promiň, tak to vidim, ale možná je to taky tim že motiv mi nic neřiká...
Honza Kopecký píše:Připadá mi totálně odbytá.... sorry
Honza Kopecký píše:Veškerý podsestavy máš absolutně bez patiny. ať třeba sedačku, podvozek, dekly.... když už nerad děláš oleje tak by to i drybrush zachránil.
Povrch je jedna veliká nuda. Sice to je naleštěná mašina, ale lehký vytažení spár na tý flekatý půlce by to hodně oživilo. Ten kryt trysky tam drží jak?
V reálu je to aspoň přivázaný nebo tak něco ne? Pak postrádám veškerý vybíječe statický elektřiny na koncích křídel, SOP, VOP...
Kokpit se leskne jak psí kulky... zmatnil bych ho.
Možná sem moc kritickej, ale mě se to fakt nelíbí ani trochu. Není na tom vůbec nic zajímavýho, co by člověka upoutalo. A to píšu nezaujatě, i když to je moje "oblíbená" F-16. Máš na víc Lukáši ale připadá mi, že se ani nechceš někam posunout, ale stavět dosmrti stejný, nemastný/neslaný modely. (což
je samozřejmě jen tvoje věc)
Omlouvám se jestli to přehánim, ale myslim si to.
onysx píše:Lukáši nedej se!Je perfektní a věřím že se v tvé sbírce F-16tek krásně vyjímá.A co se týká vytažení těch spár asi bych to decentně udělal.Byla by veselejší.Ale jinak fakt krása.Tyhle kamu se mě líbí.Těším se na další.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků