Tú Ducati som i ja robil.Niekde by tu mala byť,lenže vtedy som nepoužíval vodičky tak sa mi pos*al obtisk na nádrži,velká škoda no nič.Ináč ta Yamaha je krásna.škoda ,že nemám vzťah k týmto starším strojom .prajem skoré dokončenie.
tebe to mysli aj ked si myslis ze ti to nemysli a kedze si to myslis tak ti to taktiez mysli.
su peckovne oba. strasne cista robota a stetcom hm hm hm ja to robim presne rovnako s tymi metodami myslim si ze by to mohlo fungovat a vacsinou sa mi to paci. hovori sa tomu begginers luck asi tu ducati by som si chcel postavit aj ja pacia sa mi tie orchidei len tak dalej majstre
Tákže v podstatě HOTOVO! Kastle šla lakovat celkem v pohodě a dekálky tam lezly úplně samy - Centrograf pozdější produkce, takže jsou tenké a pevné = bezva práce. Co bylo horší je napasovat celou kastli na rám s motorem Nevím jestli jsem to zkonil já (jinak to uvšem slepit do sebe nejde) nebo je to opravdu už starší kousek, ale dostat kapotáž na rám s vlepeným komplet motorem a výfuky je bez použití jemného "násilí" nadlidský výkon! Ve výsledku to vypadá ... noo, tak jak to vypadá . A to nemluvím o nalepení čirého štítu .. problémek jako obvykle. Ale popral jsem se s ní statečně a tu to je : (jen připomínám - Paintbrush Only)
Kenny Roberts Yamaha YZR500 Grand Prix Racer World champion 1978
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Veľmi pekné, čisté spracovanie a ešte ktomu Paintbrush Only Inak túto potvoru (a jej tri kamošky zo 70 a 80-tych rokov) mám tiež na stole a súhlasím s tebou, že niektoré veci sú pôrod.
Díky Miro, sem četl (v topicu o sušení modelů) že sušíš v klasické troubě a pak ti jdou brousit i leštit syntetiky, což mě se nikdy nepovedlo. Po laku na to už nesmím ani sáhnout! Prozraď mi prosím, čím to barvíš a brousíš ?
Vďaka páni... za ohlasy a že se "mrška" líbí... na to co jsem se s ní nazlobil Bazi, musím zklamat, Kawa se odsouvá na později. Na přání mého synka jde na řadu avízovaná Ducati...
Co se týče těch Yamah, tak nemám slov. Takovej lak se mi snad nikdy nepoved ani sprejem..zlatý český ručičky. Fakt jen a musím se Totální pecka a jsem rád, že jsi postavil M1ku Colina Edwardse a ne toho obligátního Rossiho. SKvělé a na to, co ted budeš dělat, se těším dvojnásob, protože jsem ji stavěl před rokem a myslím, že se i trochu povedla.. Jsem zvědavej na tvoji vrcholnou štětcovanou. Snad budeš mít čas a hodíš sem co nejdřív nějaký to foto. Držím pěsti, at je synátor spokojenej.