Po flákáni u Lipna a týdnu plného KOPRU sem si hrál s patinou. Není ještě dodělaná, jenom korba filtry a tečky. Musím eště dodělat kola, a pak dokreslit detaily. Na Odřeniny se ještě necítím, raději s tím ještě počkám - teda už mám z vrakoviště vytažený zkušební vzorek. Tak Adame doufám, že se další fotky budou líbit, teda hlavně to co je na nich a nejen Adamovi!
Přílohy
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
Kamuflaz je pekna Jenom me nejak nesedi na tom Hetzrovi pozdnejsi vyroby. Tim nechcu shazovat tvoje usili, jen bych asi radeji videl flekatou pasatou 3barevnou
No podle Eduardího plánku sedí. Doslova se píše: "Sloužil u 8. jezdecké divize SS Florian Geyer v Rumunsku na podzim roku 1944. Byl to jeden z prvních dodaných strojů posledního výrobního provedení." Mně osobně se hezr sice líbí v třítónovce, ale mám rád takové méně známé, až raritní kamufláže, proto sem šel do tohoto. A hlavně nemusel jsem složitě vymaskovávat a hrát si s třítónvkou.
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
No jak teď na ty fotky hledím, tak žádná sláva co se týč expozice Ve skutečnosti je to líbivější. Zkusím to vyfotit na lepším světle. Ta moje lampička stojí za prd.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"