ja som kupil toto viz obr. podoba sa to na fengu alebo sa mylim?
Marder píše:Podobá, ale to tam namáš žádné označení???
Desaix píše:tak furt chmatám na svou novou fengdu 203 amám problém nejde mi povolit ta část co sem vyznačil na obrázku (užil jsem dolinův obrázek tak douám, že mě za to nevykostí)
Ne že by mě to teď zas tak trápilo a předpokládám že při nějkým velkým čištění bude pořeba to úplně rozebrat.Rukou to povoli nějak nejde a brát na to kleště se mi zrovna nechce. Nemusím snad připomínat, že bch dosta nerad něco urval.
Jo a dlaší dotaz. Neni na tu pistol někde nějakej návod? Já ani nevim, kde se třeba seřizuje to jak širokej proud to stříká atd. Tak abych byl teoreticky připraven na dobu kdy mi přijde kompresor.
tak furt chmatám na svou novou fengdu 203 amám problém nejde mi povolit ta část co sem vyznačil na obrázku (užil jsem dolinův obrázek tak douám, že mě za to nevykostí)
ZDE.NECK píše:Mám dotaz prosím o radu čistil jsem pistoli hodil některé díly do ředidla gunze poškodila se mi jedna gumička ta větší na šroubovacím díle který když odkryju jde vidět a vytáhnout jehla jestli víte co myslím.Potřeboval bych nějaký odkaz kde se dá sehnat díky moc.
Ideální je mrknout na to hodinářskou lupou,těch 0.05 je poznat.Stačila by tak 6x zvětšující.Já už bez ní nejsem schopný dělat.Desaix píše:mám otázku, za kterou se mi budete určitě tlemit. Jak poznám, jestli mám na pistoli tryxku 0,2 nebo 0,3?Ptám se proto, protože na rootře sem objednal fengdu 203 a ktomu připsalže chci aby vyměnili trycku 0,2 za 0,3 Pak mi nějaká žena volala že mi to vyměněj, ale v krabici nikde o tom ani slovo a já poznám prd,dneska mi ta pistol přišla a vzhledem k tomu, že sem něco takovýho viděl poprvé v životě, čučel sem na to jak tele na vrata ani sem nevěděl jak to chytit
duch píše:Ideální je mrknout na to hodinářskou lupou,těch 0.05 je poznat.Stačila by tak 6x zvětšující.Já už bez ní nejsem schopný dělat.Desaix píše:mám otázku, za kterou se mi budete určitě tlemit. Jak poznám, jestli mám na pistoli tryxku 0,2 nebo 0,3?Ptám se proto, protože na rootře sem objednal fengdu 203 a ktomu připsalže chci aby vyměnili trycku 0,2 za 0,3 Pak mi nějaká žena volala že mi to vyměněj, ale v krabici nikde o tom ani slovo a já poznám prd,dneska mi ta pistol přišla a vzhledem k tomu, že sem něco takovýho viděl poprvé v životě, čučel sem na to jak tele na vrata ani sem nevěděl jak to chytit
(je to ta do oka.)
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 6 návštevníků