No tak s tím deadmatchem je to taková malá po haluzi stvořená hříčka... Každopádně to přesně vystihuje o co se tady budem pokoušet - ani jeden z nás nejspíš nevyjde jako vítěz. Takže to bude fakt mrtvý souboj...
Bohužel od založení jsem byl stále pod vlivem vína a když už jsem byl střízlivý, tak mě zaměstnávala bratrova dcérka... (jo to malé je asi nej antikoncepce) Momentálně musím něco zařídit mimo domov, tak se stavbou začnu ve čtvrtek.
Kamo jsem si vybral z Transylvánie, ale ještě pouvažuju zda přesné z krabičky, nebo jen přibližné s jiným číslem.
Konečně nějaký progres! Aspoň z mojí strany. Nečekal jsem, že ten Hetzer má tak výraznou dělící rovinu a sem tam propadlinky. Motor taky na sebe pořádně nepasoval, jednu čás jsem musel zbrousit o 1mm. Ale zatím je to jen motor a ten nebude až tak vidět, ikdyž bude otevřený.
Přílohy
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
Přiznávám, že tento souboj je opravdu mrtvý. Ale já poctivě makám, jen jsem neměl možnost sem házet fotky. Interiér je už v surfu, teď jen nabarvit... DRE se zabývá jinými projekty...
Přílohy
Milan Šupálek "Milcek" Litina? Náhrada za dubové dřevo. Škoda, že s ní nejde topit.
Tak stavbu konečně zase oživuju. Interiér je hotový, byla snaha o patinu, ale stejně nic vidět nebude. Fotky jsou focené večer, tak jsou dost tmavé a na motoru nejde vidět drybrush, který sem dělal poprvé. Na odřeniny sem se vyflákl, protože je neumím a stejně by vidět nebyly, i tak si myslím, že sem se s tím interiérem na své možnosti vyhrál dost. Jinak veškeré dveře budou otevřené.
Přílohy
Zdarec Milane, vidím, že tady si někdo pěkně začíná užívat prázdniny na plno ... no jo no, někdo si to hold umí zařídit. Držím palce na kamu! Interier dobrej, škoda že nebude vidět...
Tvoje modelářská aktivita mě burcuje ke stavbě, od státnic se na airacobru ani nesáhl:-( Přece se nenechám zahanbit!
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Honzo nedělej, že ses na ty státnice nějak kor učil!! Známe své lidi. Ad model: Takto už vypadá týden. Už sem se vrhl aj na pásy, ale po nabarvení sem si všiml, že jsou slepeny opačně, takže sem je rozlepil a dnes se do nich znova pouštím. Celou dobu sem si kontroloval, zda je lepím správně a byl přesvědčený že tak i činím... Ty kola se mi taky nepovedly! Chtěl jsem využít masky a stříknout obruče, bohužel sem si zavčasu všiml, že i strhávali barvu, tak sem to štětkoval A nedopadlo to nic moc! Doufám, že to bylo surfem, který sem použil. Protože sem si až na fotkách všiml, že na jednom kole je otisk palce , tak to budu odbarvovát a stříkat znova. Protože mě to fakt je-be.
Přílohy
Jelikož se na ty obruče fakt nedalo dívat, tak jsem to přetříkal a použil masky. Je zajímavé, že ty masky mi uravly surf, ale když sem je použil bez surfu, tak sem nic nestrhal. A přitom barva jde lehce odřít nehtem. Taky sem senasral na pásy a objednal fruily. Sice se možná zbytečně prohnu, ale když půjdou použít aj na jiné vozítka, tak to de, ikdyž mět pásy vždy jenom na jedném modelu Třeba se prohnu víc... Tož tak teď čekám na ty pásy, su zvědavý, kdy mi je válka pošle. Snad to nedopadne jako minule - kdy mi došla trpělivost a objednávku sem zrušil. Jo a udělal jsem eště kix. Když sem znova stříkal kola, tak sem mé oblíbené Tamky ředíl misto Lacquier thinerem obyč lihem a udělalo to jemnou krupicu Takže rady mladým nezkušeným a zároveň potvrzení starým matadorům: Na akrylky Tamky jedině Lacquier thiner!!!
Konečně mi došly pásy. No jelikož sem ještě neměl fruily, tak sem byl docela překvapeni a zaskočen tím, že sem do nic musí vyvrtat dírky. Vrtáčkem 0,4mm. Tak sem si je ještě musel pořídit, a pak po dvou odpoledních sem dal ty pásy do sebe Vím, že si je ještě tento model "nezaslouží", tak sem je spojil bez použití lepidla, a pak je dám na nějaký zdařilejší model.
Přílohy