glock píše:ad SM-79 taky ho mam a taky spi
hmmm, kolik takových je...

tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
glock píše:ad SM-79 taky ho mam a taky spi
Martin Černý 'Černoch' píše:Glocku mám pro tebe dobrou zprávu (možná)Budu mít Itala, ale až na příští rok.
![]()
glock píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Glocku mám pro tebe dobrou zprávu (možná)Budu mít Itala, ale až na příští rok.
![]()
Jo a nebude to spis zafacovana hlava????
Martin Černý 'Černoch' píše:glock píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Glocku mám pro tebe dobrou zprávu (možná)Budu mít Itala, ale až na příští rok.
![]()
Jo a nebude to spis zafacovana hlava????
Tak to fakt nebude, páč dekály mám jen na Mc 205myslel jsem že je tam i Fiat ale bohužel. Tak to bude v 3 barevný pokusný kamo. Hrubou stavbu mám slepenou, tak až se vrátim , snad pokročím.
Tímto vás pacholci zdravím z Pakše, zejtra se jdu válet na koupaliště.![]()
![]()
Atomu nazdar!
glock píše:Ahoj,
v posledni dobe jsem zaznamenal par dotazu na camo a to hlavane na Mc 205 , Mc 202 a G 55. Pokusim se dat do kupy nejake povidani a pak ho sem soupnu (ne ze bych nechtel odpovidat na SZ). Je videt ze tahle problematika zajima par lidi a tak doufam ze se objevi hodne "italu" na soutezich (treba jen v ramci SIGů)... Pri te prilezitosti chci upozornit ze se objevila nova publikace od AliDitalia na Mc 205. Pro mne az tak moc objevna neni az na par detailuale vrele ji mohu doporucit kazdemu, kdo by chtel 205 stavet. Je to hodne slusny podklad a jsou tam videt i nejake detaily pro "Jacky Rozrezavače"....
glock píše:Tak pojednání o camo na Mc 205 G 55 a Mc 202 (první část) máte tak doufám že bude stavět ....![]()
Luboš Pavel píše:glock píše:Tak pojednání o camo na Mc 205 G 55 a Mc 202 (první část) máte tak doufám že bude stavět ....![]()
Kdo chce stavět Italy, staví i bez tvého elaborátu, no ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků