Desaix píše: Su-27 sem též pořídil ve čtvrtce od Zhengdefu či ak se to menuje.Neber to za 250 Bude z něj asi Su-35 nebo 37 ještě nevim.
Hele to máš od Hynka že jo??Ten má vše za 250,a pokud jsi to byl ty tak si mě nepřej
ujík píše:pokud se u tté emigrace budeš zbavovat modelů, tak přijedu s vozejkem![]()
![]()
PakFa píše:Cože??Teda vy máte zásoby.Já ještě tak před půl rokem jel stylem jeden postavil a další koupil.Až v době maturity se mi to nějak nahromadilo na krásných 12kousků.
Kubouš píše:PakFa píše:Cože??Teda vy máte zásoby.Já ještě tak před půl rokem jel stylem jeden postavil a další koupil.Až v době maturity se mi to nějak nahromadilo na krásných 12kousků.
No tak to jsme na to ale úplně stejně!Já taky vždycky koupil, postavil a teprv potom koupil další. No a těsně před maturou a hlavně po ní se mi tady nahromadily tyhle zásoby
ujík píše:bacha, jak se chytneš nakupování do zásoby, tak už není cesty zpět![]()
![]()
ujík píše:Na Ta-183 dávej bacha, těch pět dílů do sebe dokonale pasuje a přes překryt je dokonale vidět:grin:![]()
![]()
, tenkrát sem postup nefotil, ale výsledek je tady
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=52&t=9805, nicméně půjdou oba do české what if kamo, protože skopčáci se mi přestali líbit
![]()
![]()
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků