Zde jsem našel nějaké odkazy, kde je tato taška nafocena detailně.jiří ščučka píše:... strašně se mě líbí tadleta taška,je to úplně něco jinýho než klasika "černo/modrá kostka s dvěma fastexama"
... nemáte s ní někdo zkušenost? nechce se mi jezdit 60 km abych se na ni podíval a pak jel dom s prázdnou,mám hlavně strach abych tam narval c400 s gripem+druhý objektiv a kraviny jako dobíječka atd.
Tak jsem se kouknul na testované fotky a pol. filtr je opravdu poznat. Ale je to ještě otázkou testu jak budu schopen jej použít v terénu.StanoZH píše:Chmell - Pol. Filtr (redukce odlesků)
Polarizák mám a aj ho dosť používam, ale v exteriéri pri slnku, funguje to aj pri blesku aspoň na odlesky???
Chmell píše:Tak jsem se kouknul na testované fotky a pol. filtr je opravdu poznat. Ale je to ještě otázkou testu jak budu schopen jej použít v terénu.StanoZH píše:Chmell - Pol. Filtr (redukce odlesků)
Polarizák mám a aj ho dosť používam, ale v exteriéri pri slnku, funguje to aj pri blesku aspoň na odlesky???
Blesk budu používat jen na prosvětlování a fotit v Brně budu na ISO 400. Snad se fotky povedou
Já beru vše co mám. Pevnou 50 f/1,8 a 100 f/2,8 samozřejmě 17-40 4/L a 100-300.Dolin píše:Vidím že to Brno bude zajímavé po foto stránce! No že bych vzal testnout Sigmu 105 na modely - to sem ještě nezkoušel,...Chce to velký odstup,...
Na ISO 100 moc nefotím (jen pokud je dost světla), většinou ISO 200 s rozšířeným spektrem a nebo ISO 400. Po zmenšení jsou ty fotky k nepoznání (1024x683 u C40D).Dolin píše:Tý jo ISO400,....já jedu 95% všeho na ISO100 a tahám to časem. Ohledně CPL a focení modelů - to sem taky ještě nikdy nezkoušel!
Polarizační filtr používám při focení modelů ze stativu pravidelně a bez něj si již focení nedovedu představit.StanoZH píše:Vďaka, budem to musieť skúsiť s polarizačným aj pri modeloch. Ja fotím hlavne na ISO 100, pri 400 to už začína jemne šumieť, na ale nato, čo mám doma to zatiaľ stačí.
Copak se stalo, že ti ten starý nestačí nebo neunese váhu fotoaparátu?Dolin píše:Je k tomu stativu http://www.oehling.cz/inshop/stativy-st ... 23%5D.html prosímtě i pouzdro?![]()
Asi si ho po nasrání se v Brunu do Plzně koupím!!!!!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků