No já ti nevim, ale podle mě vývoj skončil u verze J.
Lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější.
Když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň...!
tak jsem kouknul do "Obrněná technika díl 1." páně Pejčocha.....Pz.Kpfw.IV Ausf.K tam NENÍ.....a neslyšel jsem o něm ani nikde jinde.....jediný německý stroj Ausf.K je Panzerbefehlswagen III Ausführung K.....
a neni mozny aby K byl ten napad prezbrojit IVku bezzakluzovejma kanonama na bocich veze a 30mm kanonem ve vezi (ted si na na presny zneni nepamatuju, ale ty to bylo v obrneny technice I )
Po odborných konzultáciách s kolegami od modelárskeho fachu, som dospel k názoru ,že na známom linku (dal ho sem aj Braňo), je to iba fikcia pána modelára , ktorý ten model postavil. No ceztovšetko veľmi pekná fikcia.
naprosto souhlasím...apropó...přidělování označení verze (třeba tady to Ausf.K) je až poválečný "vynález"...takové označení dostávaly za války až SÉRIOVĚ VYRÁBĚNÉ VERZE....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !