je to z krabičky je to Airfix jenom je vyměněný štít u boforse , a vyměnil jsem ho na hotovém modelu a jelikož mi ječtě nepřišla triska do pistole je natřenej štětcem a ještě není zaprášenej to až zejtra až mi zaschne matnej lak.Podložka je taky natíraná z víše uvedeného důvodu.
Přílohy
Naposledy upravil nunymaster dne 15 kvě 2008, 20:37, celkově upraveno 1
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
zdarec nunymaster tento model mam doma, takze si dovolim nieco k nemu napisat - je to 76 nie 72 na boku "nohy" boforsu su prepadliny -mohol si to pretmelit nadstavba na tahaci nesedi presne/pri vrchu strechy/ treba to tiez pretmelit a na boforse mas "maskovacku" z obvazu - je to moc velke, skus pouzit nejaku "jemnejsiu" latku
a aby som nebol iba hnusny mas pochvalu za sklo a stierace, vytocene kolesa , a samozrejme za naklad
Ahoj máš pravdu s těma propadlinama , já si toho nevšiml asi a já nepoužívám surfacer takže jsem na to přišel až po nástřiku a už jsem to nechtěl kazit a to že je to 76 jsem nevěděl, já ji dostal od kámoše a neměla vschní díl s obrázkem. a ta maskovačka není z obvazu je to ta síťovina co prodávaj ale možná je to na 48 ale to fakt nevím.Ahoj nunymaster , asi se neuvidíme v Pace co ? že bysme dali pokec ahoj.
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"