Velmi povedené. Co mě uhodilo ale do očí, je ta barva cihel po omlácené omítce. Pokud se omlátí omítka, tak na cihlách zůstanou po ní stopy a u tebe je to jednolitá barva.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ještě by to chtělo něco,třeba ta 234 je až nepřirozeně čistá,co třeba nějaké křídy a vytvořit trochu usazeného prachu a špíny,jen štětcem bez nějaké fixace,je to určitě na pevno tak už na to nebudeš šahat tak to půjde a je to na můj vkus moc velký
pěkné ale ještě to pořádně zapraš!!ta 234 je moc čistá i okolí a v budově taky , část se zřítila a na podlaze není skoro ani smítko?to je blbost hodně hodně prachu přidej ale jinak je to fajn nápad,...
Na to jak je to tam roztřílený, tam není vůbec žádný prach a že by ho tam mělo být všude dost - to ti tady píšou i druzí, jinak je to docela slibně rozdělaný. Pořádně to zapraš a bude to "eňo ňuňo."
No kamaryde ja Ti , protoze ses pustil do tezkeho pocinu, ale vyporadal ses s nim uspesne. Rozvrzeni a vubec celek se mi libi, mel bych jen jako kolegove prede mnou k urcite nedodelanosti - hlavne doporucuju zainvestovat do pigmentu. Vozitko by sneslo dodelat povrchovou patinu vcetne interieru a figurky prestrik matnym lakem. Ale to neni nic, co by se nedalo pozdeji dodelat. Motorka by mela byt take vic roztriskana vzhledem k hromade zdiva, co ji zasypalo.
Máš to moc pěkný a v 35.to já bych si netroufl,a nic si nedělej z nedostatků.když se staví takováhle dio..tak občas něco zapomenem a tak je dobrý když ti k tomu někdo něco řekne a ty si to můžeš opravit .ale jak jsem řekl je to moc pěkný , jen tak dál.
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"