1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
njn to je doba to to letí... když jsem to viděl tak jsem si vzpoměl jak jsem hrával, jako by to bylo včera a co jinak? co nějaký další fotky ze stavby? jsem zvědavej jak pokračuješ!
pokracujem zial dost mizerne, momentalne uvolnujem miesto v depozite (snazim sa dokoncit aspon jeden hocaky tank nech ide do vitriny) pretoze toho vultura nemam kam dat a musi byt nahadzany v sufliku co si myslim ze nie je stastne riesenie... tak chytro dokoncujem tank v 1/72 aby som uvolnil miesto pre mecha. v momente ako sa mi podari narysovat dobre plany chodidla sa pustam dalej do stavby (uz som narysoval asi 8 planov a stale to nie je ono ) a taktiez rozmyslam ako na nom znazornit zasahy od zbrani (ER PPC, pulse laser, ultra AC 5, ER laser, gauss rifle), v momente ako sa bude na co znovu pozerat to sem zarucene hodim
takže nakonec to bude vulture? to by si ho měl ale trošičku předělat. sice mad dog je vulture, ale jsou tam drobný odlišnosti. když pominu uchycení zbraní, musíš na čumáku předělat vestavbu aby si mohl umístit otočnou věž. jestli jsem se dobře díval, tak si stavbu začínal jako mad dog... každopádně držím pěsti a už se těším na výsledek!
nie nie nie, ja stale staviam mad doga, lenze ja mam v nazvoch tychto modifikacii hrozny zmatok - ja som hraval mechwarrior 3 kde bol vulture ktory mal take tvary ako staviam ja. vidim vsak ze v mw4 vulture zmenil tvar aj vyzbroj... takze aby som to ujasnil staviam mad doga a po googlovani som nadabil na kamo ktora dost otriasla mojimi planmi s urban kamo ak ma znovu nedostane urban tak vyhraju jade falconi p.s. zda sa mi to alebo v mw4 je horsia grafika ako v mw3??
tuto kamo mam na mysli, hodil som ju v linku v predoslom prispevku... zrejme vsak spravim kompromis... tradicnu urban so znakmi wolfov a casti ktore su na tejto kamo cervene pojdu olivovo zelenou
tak som nezostal len pri kecani a dokopal sa znovu k tymto galejam
uzavrel som konecne oba raketomety, po zasurfovani pridu na radu zvary po celej dlzke a potom detaily, pridavne panciere a podobne. vyrobil som palivove nadrze, na ktorych musi teraz vyschnut tmel, potom ich treba uz len pribrusit a dorobit ventily. skusal som znazornovat nity pomocou obycajneho kruzitka a vysledok sa mi celkom pozdava, patina ich zrejme prijemne zvyrazni. premyslam ci vsak robit sroby vystupujuce na povrch, tak ako na tom dekli na trupe, alebo zapustene dovnutra ako na prevodovke? fotky su tradicne na chuja, fotene s mobilom a navyse s bleskom
tak v tvojom podani by bol hocaky mech poriadna pecka hm po mad dogovi mam zalusk na summonera a ak mi naozaj poriadne je*ne tak by mohol byt dokonca v 1/35 (asi 45cm na vysku ), mohli by sme skusit skupinovku (p.s. nechapem preco som si summonera nevybral ako prvu novostavbu, je stokrat jednoduchsi ako mad dog)... inak este som dnes stihol progress, ale len slovne... urobil som zvary na jednom z raketometov a dokoncil palivove nadrze a nalepil ich na trup. uz ich len zvarit k trupu a vyrobit vrchanky k ventilom... zajtra hodim fotos, dnes ma cesta do hradku a domov nacisto dorazila (dokopy cca 600 km ) takze uz sa nezmozem na upovanie fotiek...
modelarsky zakon schvalnosti vztahujuci sa na skladovacie priestory hovori: V momente, kedy sa v modelarskom kutiku uvolni urcita plocha, musi byt tato plocha vzapati zapratana... po pribudnuti noveho clena rodiny to je pozorovatelne aj v mojej dielni