Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Filip Tomči píše:Ani se nedivím, že vám to trvá tak dlouho, když fotíte každej úkon. Foto n.1 vyštípnutí z rámečku, foto n.2 začistění, foto n.3 otevření lepidla, foto n.4 nanesení lepidla......![]()
To budu vožralej.
Filip Tomči píše:Ale na druhou stranu se ti musí nechat, že lepíš dva Hornisse současně, což já neumím(zatím)
To bohužel není úplně přesné. Já to dělám na střídačku. Mám jen dvě ruce.Filip Tomči píše:Ale na druhou stranu se ti musí nechat, že lepíš dva Hornisse současně, což já neumím(zatím)
Miloš Völkl píše:Filip Tomči píše:Ale na druhou stranu se ti musí nechat, že lepíš dva Hornisse současně, což já neumím(zatím)
U Hellcata už máš foto 1...krabka aby se neřeklo...už Jsi spal??? Kdy bude fotka 3????
DOSKOČIL MICHAL píše:... čau, Ti posunu téma a hlásim se vedoucímu z nové funkční pracovny .... už jsem i našel model, tak třeba ještě něco splácám. Ale ztratil jsem hrubou prací docela cit v rukou a zapomněl všechny vychytávky a podobně ..... ale mám do toho docela chuť .
Karel Pilát píše:Tak o víkendu jsem s tím na své poměry dost pohnul. Musím se pochválit, nikdo to za mě totiž neudělá. Ještě opravím spirály na vrtulových kuželech a dám sem nějaký fotky.
Filip Tomči píše:tak až dáš fotky, tak bude možná ta pochvala.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků