http://www.modelplac.cz/htm/tipy/winnewmaskol.htm
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Jakub Vilingr píše:Votevřel jsem lahváče a už to jelo![]()
![]()
![]()
![]()
rsuchan píše:Kubo, super nápady. Jediný problém že tu na Slovensku snáď ani neexistuje kvalitný obchod s pomôckami pre výtvarníkov.
rsuchan píše:Kubo, super nápady. Jediný problém že tu na Slovensku snáď ani neexistuje kvalitný obchod s pomôckami pre výtvarníkov.
J!rka Votápek píše:Koupim, vyzkoušim, uvidim .. a případně vyhodim
Jakub Vilingr píše:J!rka Votápek píše:Koupim, vyzkoušim, uvidim .. a případně vyhodim
Mě to dost mile překvapilo, protože jsem postupně vyhodil Agamu, Humbroll a následně se už bojím používat i GSI Masking Sol Neo... Vyzkoušej a pak dej vědět, jsem zvědaf
J!rka Votápek píše:GSI Masking NEO mám od Z.F. a přijde mi fajn.. Ale jsem línej ho používat, protože pokaždý, když přes něj nastříkám Gunze barvy, tak nejde dolů - musim to pracně trhat po kousíčcích - to mě irituje
Humbrol je suprovej, ale vadí mi, že mi poslední dva strašně rychle vyschly - před tim mi vydržel klidně i rok..
Proto zkusim tohle - už když to psal Kamil Meluzín na Nymbecu jsem o tom přemýšlel
KLingO píše:ja mam este kupeny maskol od valleja a tiez je v pohodke .. ten v klasickych 17ml flastickach ako farby ... je mierne zlty ale nenechava stopy na farbe
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků