glock píše:tak tady to je...
Paráda Mirku, díky moc. Ale ty montážní otvory (kvůli Černochovi radši díry nepíšu

Martin Nademlejnský píše:glock píše:tak tady to je...
Paráda Mirku, díky moc. Ale ty montážní otvory (kvůli Černochovi radši díry nepíšu) otvírat nebudu. Je pěkně vidět, že má ponechaný závěsníky pod křídly, kamufláž neodřená, neošoupaná... No super fotka! Ale to ostruhový kolečko vypouštět nebudu
Martin Glogar píše:glock píše:tak tady to je...
Počkej, neříkej, že ty vztlakové klapky byly žebrované?na tom muzejním kusu, co je na nějaké stránce na něj walkaround, žádné žebra nejsou...no to jsem si teda nasral do bot...já už to totiž vyříznul
a v setu je řešená jen ta vnitřní konstrukce křídla shora, klapky nee...
glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:tak tady to je...
Počkej, neříkej, že ty vztlakové klapky byly žebrované?na tom muzejním kusu, co je na nějaké stránce na něj walkaround, žádné žebra nejsou...no to jsem si teda nasral do bot...já už to totiž vyříznul
a v setu je řešená jen ta vnitřní konstrukce křídla shora, klapky nee...
No a nejsou v setu prave ty klapky a ne ta konstrukce...??? Fotky jsou mrchy co
Martin Nademlejnský píše:Jo tak přesně kvůli tomuhle jsem vyklopený klapky vynechal...
Bruno Ferrari píše:Pěkně jedesh, asi se do 55diny po Frecii pustím taky, mám v plánu experimentální kamo, tak budu tvojí stavbu sledovat
Martin Nademlejnský píše:Bruno Ferrari píše:Pěkně jedesh, asi se do 55diny po Frecii pustím taky, mám v plánu experimentální kamo, tak budu tvojí stavbu sledovat
Super Bruno, tak se přidej, budeš mít zelenou v kapsách, v hlavě, na kalhotách, přidej... a kruci jsem se nechal nějak unýst. No super! A koukám, že u Italů to bude samá pětapadesátka. No jo, krásná letadla se prostě stavěj skoro sama
glock píše:Martin Nademlejnský píše:Bruno Ferrari píše:Pěkně jedesh, asi se do 55diny po Frecii pustím taky, mám v plánu experimentální kamo, tak budu tvojí stavbu sledovat
Super Bruno, tak se přidej, budeš mít zelenou v kapsách, v hlavě, na kalhotách, přidej... a kruci jsem se nechal nějak unýst. No super! A koukám, že u Italů to bude samá pětapadesátka. No jo, krásná letadla se prostě stavěj skoro sama
No ja mam taky jednu v zaloze ale rek sem si ze 109 nebude dela nikdo..
Pavel Vacek píše:Ježíš, von už i Martin dělá "Makaróny" ......
Držím palce ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků