Opět drobný posun, nápravy byly hnusně přesazený, jeden kardan asi o 6mm kratší, tak jsem ho musel vyměnit, v návodu je sestavení rozdělovací převodovky podle mě špatně, protože se to pak nevleze do rámu, tak jsem opět řezal a otáčel zadní díl. Pro případ, že jsem udělal chybu, mě uklidňuje to, že tam není skoro vidět
Pěkně to vypadá... Mi povídej že to je tak velký... To ten Hakl, nebo co to je, je v reálu tak malej? Protože když porovnám KraZ a Tatru 815, tak ten velikostní rozdíl neni tak velkej...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
To máš pravdu... Ale asi je jeden z modelů co mam blbě s měřítkem... Ale zatim se mi nechtělo to přeměřovat...
Přílohy
obojí 1/87... Tatra IGRA určená k přestavbě, KraZ SMK... velikostně skoro stejný...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Ja ho mam postaveneho, fotky dam neskôr, ale mal si podlepiť prednú nápravu na tých perach, lebo nakoniec ti vznikne malá medzi kolesom a blatníkom, povodné kolesá som tiež nepoužil, ale mám odliate resinové, ako formu som použil dve najlepšie pôvodné. Inak tá stavebnica fakt hrozná.