Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ ARCHIV ‹ Pruhovaná letadla
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

IAF Spit IX E 1/48

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 20 led 2006, 22:36

Já už budu hodný Myšáku :D Když na to budeš mít čas tak to prosím prožeň mašinkou.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 00:16

Martin Černý 'Černoch' píše:Haleluja, aspoń jednou se mnou souhlasíš že si nemá cenu nad tím modelem ničit nervy . Proto to postavim jak jsem napsal a ende šlus. 8)

Me je u pr*ele, kdo s kym souhlasi, ale nechapu, co komu vadi na predelavani vylisku???
DeKa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 00:18

Desert Rat píše:Nojo, já na ten occident/mpm výtvor nemám nervy vůbec. To si raději
v klídku postavím hezounkou roztomilounkou Gawu HF Mk.VII

Sandmaus!!! Kolik daji, kdyz ho od nich vemu!!!?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
DeKa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 00:21

Honza Kopecký píše:Přesně tak, Fokouše ratatatata dolů k zemi. fuj! :grin: :grin:

Rad bych se jel podivat na drsnaka roku, pokud bude Kubrt na modellbrnu v teto kategorii startovat... :grin: :grin: :grin:
DeKa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 00:23

Martin Černý 'Černoch' píše:Danny jak jsi postoupil??? Zatím tady kážeš Spitfirovské náboženství a fotky ze stavby nikde?? Aby jsi nezhřešil :!: :lol:

Ale? Cernochu, je pravda, ze jsem posledni Teeeeemabylt nesplnil na 100%, ale nejak jsem prehledl Tebou dokonceneho Warhawka... :shock: :shock: :shock:
DeKa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 00:54

Desert Rat píše:No u mých výblisků bylo křídlo úplně do "osmičky" ..... :cry:

Mysaku, jen me tak napada, ze kridlo VIII a IX bylo prakticky stejny... :grin: :grin: :grin: :grin:
DeKa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Desert Rat » 21 led 2006, 00:58

DeKa píše:
Martin Èerný 'Èernoch' píše:Haleluja, aspoñ jednou se mnou souhlasíš že si nemá cenu nad tím modelem nièit nervy . Proto to postavim jak jsem napsal a ende šlus. 8)

Me je u pr*ele, kdo s kym souhlasi, ale nechapu, co komu vadi na predelavani vylisku???

Hele Danny, a uz jsi vyresil, jak napravit ten vrchni horizontalni dekl ?
Na tom navodu z netu o par prispevku vys to neni naznaceno a jak jsi vcera videl na fotce Rùzovouškýho Špi
Desert Rat

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Desert Rat » 21 led 2006, 01:00

DeKa píše:
Desert Rat píše:No u mých výbliskù bylo køídlo úplnì do "osmièky" ..... :cry:

Mysaku, jen me tak napada, ze kridlo VIII a IX bylo prakticky stejny... :grin: :grin: :grin: :grin:

Jo, mas pravdu, ted na to koukam, ty vylisky kridla nejsou "do osmicky", ale zcela zretelne "do devitky".

(jen nevim, jak by asi vypadaly vylisky stare revellacke Mk.II :grin: :grin: )
Desert Rat

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeKa » 21 led 2006, 01:32

Desert Rat píše:
DeKa píše:
Martin Černý 'Černoch' píše:Haleluja, aspoń jednou se mnou souhlasíš že si nemá cenu nad tím modelem ničit nervy . Proto to postavim jak jsem napsal a ende šlus. 8)

Hele Danny, a uz jsi vyresil, jak napravit ten vrchni horizontalni dekl ?
Na tom navodu z netu o par prispevku vys to neni naznaceno a jak jsi vcera videl na fotce Růzovouškýho Špiťfajříka (v tom casopise), tak pouha oprava krytu olejove nadrze a spodku nestaci.

Ja si pockam az jak se to povede Tobe... :wink:
DeKa

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Pruhovaná letadla