Mildo píše:Chcem si zmeniť profil, ale nikde to nemožem najsť... kde sa nachádza ikonka na profil???
Jmenuje se to Uživatelský panel.....
Mildo píše:Chcem si zmeniť profil, ale nikde to nemožem najsť... kde sa nachádza ikonka na profil???
Sumak píše:Mildo píše:Chcem si zmeniť profil, ale nikde to nemožem najsť... kde sa nachádza ikonka na profil???
Jmenuje se to Uživatelský panel.....
-N- píše:hmmm...asi jsem konzervativec, tohle se mi nelibi, vubec se v tom neorientuju a stridani barevnych prouzku ve mne vyvolava stav nasranosti, stridany epilepsii..jdu hledat kde se to meni
Samin píše:Jdě nějak nastavit aby se mi odkazy automaticky otvírali v novym panelu/okně? myslim jako "target=blank" vim že to jde pravou krysou otevřít v novym okně....ale když mam tema a juknu-kliknu na nakej odkaz v něm..tak pak je to na houby...
mess píše:Samin píše:Jdě nějak nastavit aby se mi odkazy automaticky otvírali v novym panelu/okně? myslim jako "target=blank" vim že to jde pravou krysou otevřít v novym okně....ale když mam tema a juknu-kliknu na nakej odkaz v něm..tak pak je to na houby...
Nevim, jak v jinych prohlizecich, ve firefoxu Ctrl-click otevira v novem tabu, jsem na to tak zvyklej a neresim, jak to je na jakym webu nastaveny
M.
Jezevčík píše:Takže dotaz: "Jak se dostanu k přihlašovací tabulce modemu, respektive na tu adresu 10.0.0.138?".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků