Tkadlec Jaroslav píše:Jarda_Hajecek píše:jo jo a já nevím co postavit dál dodělám si taky rest phantoma a pak nevímTkadlec Jaroslav píše: quote]je je
Hele zrovna Ty mi vykládej že nemáš co stavět.

Tkadlec Jaroslav píše:Jarda_Hajecek píše:jo jo a já nevím co postavit dál dodělám si taky rest phantoma a pak nevímTkadlec Jaroslav píše: quote]je je
jo mám tu tři stavebnice a dekalu jak na kakánoJarda_Hajecek píše:Tkadlec Jaroslav píše:Jarda_Hajecek píše:jo jo a já nevím co postavit dál dodělám si taky rest phantoma a pak nevímTkadlec Jaroslav píše: quote]je je
Hele zrovna Ty mi vykládej že nemáš co stavět.![]()
![]()
Co takhle F14 to ještě nikdo neohlásil pokud si vzpomínám...
jo ale nevím co tam mají já čekám na wolf pakt aggressor a artic snad to brzo vydajíMartin Jursa píše:Vsimli ste si, ze Two bobs robi vypredaj?
Tkadlec Jaroslav píše:jo ale nevím co tam mají já čekám na wolf pakt aggressor a artic snad to brzo vydajíMartin Jursa píše:Vsimli ste si, ze Two bobs robi vypredaj?![]()
Martin Jursa píše:Tkadlec Jaroslav píše:jo ale nevím co tam mají já čekám na wolf pakt aggressor a artic snad to brzo vydajíMartin Jursa píše:Vsimli ste si, ze Two bobs robi vypredaj?![]()
Ako ze nevies?
ved vsetko co vypredavaju je oznacene a je tam aj stara cena aj nova.
Inak to maju vsetko uvedene v menu WEB SPECIALS!
Pitrs píše:http://www.kunsan.af.mil/photos/index.asp?page=2 Twobobs chystají agresory z Aljašky, těšíte se? Taky?:)
Budu objednávat nejpozději až vyjde tahle kamufláž, když tak dám vědět a klidně k tomu něco přiberu.
ahoj no možná později to vydají i 1/72 řeší to i na ARC foru tak musíš vydržet určitě to bude ,ale asi i z měřítkem 1/32lukas.sparrow píše:Pitrs píše:http://www.kunsan.af.mil/photos/index.asp?page=2 Twobobs chystají agresory z Aljašky, těšíte se? Taky?:)
Budu objednávat nejpozději až vyjde tahle kamufláž, když tak dám vědět a klidně k tomu něco přiberu.
Budou je dělat i ve 1/72,jestli jo,tak bych se připojil k objednáve.
Otisaq píše:Ta cernobiloseda f16 je laaaaakavaaaaa
Pitrs píše:Jak říkám, až budu něco objednávat dám vědět a klidně přiberu co je potřeba. Twobobs sou spolehlivý a i když se daj jejich věci sehnat třeba na luckymodel nebo hobbyeasy s levnějším poštovným, objednávám přímo u nich. Ty nejzajímavější kousky u asiatů mizí rychleji než stačím objednávat:)
Zblbli ste mě natolik, že už mám na cestě F-16 a A-4 ve čtvrtce od Gawy a doma připravené obtisky na agresory, takže hned jak to přijde, připojím se k vám:) Nechci ale slibovat že to stihnu do Brna, protože po zkušenosti s mojí účastí (spíše ne-) na dohánění šneka už radši neslibuju nikde nic:)
A ještě malý dotázek - neměl by někdo na vypuštění za rozumný peníz nějakého agresora F-16 v 1/72? Spíše náhodou se mi dostal do ruky model od Gawy a kupovat kvůli tomu celý aršík se mi moc nechce. Ideálně Fulcrum, protože je k sežrání:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků