Kolega a přítel J.T.C mě vyzval na souboj....kdo z nás dvou je horší...pokud nebudou komplikace,přidá se ještě jeden kamarád z chatu....pokud mu sundají sádru z "pracky"....takže startujem pravděpoídobně 8.1.2008....přidá li se někdo,budem rádi....jdeme do Jagdpanthera late 1/48 Tamiya....doplňky dle libosti...no..a pokud by měl někdo nouzi o podklady,rád vypomůžu....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Sáákry připojil bych sa,..ale mám to jen 1:35,..a navíc už vyštípané z rámečku
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Odstartováno jest,jenže startér prý bude další dva týdny "technicky indisponován"...tak asi moc ještě stavět nebudem....já teda něco maličko začal,ale lepení to není....kus modelu pryč,hodlám doplnit "nějaké drobnosti",....přesněji celou pravou stranu chladičů....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !