Moc pěkná práce ani bych nevěřil ,že to může bejt Italka... Tu žlutou bych až tak neřešil,stejně bylo plno odstínů... - viz foto... a která žlutá je z těch všech ta správná ?
Opravdu pěkné fotky a parádně postavená a nabarvená Italka.
Můj pocit: na modelu je oloupaná hnědá a zelená barva na žlutou, ale nikde žlutá až na podklad nebo kov. Možná by se tam pár odřenin hodilo. Je to ale pouze můj pocit, který nikomu nevnucuji. Je jasné, že model má znázorňovat málo používané vozidlo a asi řízené dobrým řidičem, který se vyhýbá karambolům.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
já se také připojuji ke gratulaci a barvy mi přijdou velmi přijemné, jejich "zvýšená živost se mě osobně mooooc líbí!! škoda že jsem to nemohl vidět v Rokycanech ale Chmelda nám to naštěstí tím kompaktem docela dobře vyblejsknul...