Je to fesnej kit, jen ty lepty se mi zdaly trochu hrubsi. Kola jsou krasny, kdyby nevypadaly tak dobre, rovnou bych ti rekl, at si sezenes nejaky jiny.... Skoda, ze vetsina z toho podvozku nebude videt...
pracovní víkend je za náma a něco málo poděláno ...
Mám v oumyslu přefouknout ten rám tensocromem a uvidim co to udělá. Rám by měl být černý, ale po tomto zákroku určitě ztmavne.
nedlloyd píše:Ten interiér mě teda dostal, na tom by se dalo vybláznit na půl roku...
To máš pravdu - je tam spousta místa na vybavení. Musim to ale dokončit do Vánoc. Každopádně je dobrý že se to nechá zavřít až nakonec, takže když vybyde čas tak dodělám baterky dejcháky atd.
Nakonec jsem se rozhodl téměř všechny lesklý části zbavit chromu a použít alclad chrom - možná že to nakonec bude i vypadat líp.
takže po všeobecné katastrofě se vracím do normálu. Na zřejmě nevytvrdlý sidolux jsem nanesl oleje které mi h orozežraly takže rám i interiér šel do louhu a na obojím se to bohužel projevilo. Rám naštěstí není moc vidět - horší bude interiér - toho je mi líto - byl komplet vymalován.
Přílohy
zde budou složeny hadice - zkusim je vyrobit z plochých tkaniček do bot
bouda je z půlky bílá - bude to fouklý -pruhy jsou i v dekálech ale těžko bych se trefil od bílé na kabině
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________