Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 812 z 825 • 1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 825
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod pelikan » 30 dub 2025, 18:32

Je to možné, že je chyba jinde, ale já nevím kde. A chtěl jsem výrobci pomoci, že prostě tento problém nemusí být úplně ojedinělý. Nechcid, aby to bylo bráno jako hejt na výrobce, to vůbec, právě naopak.
http://kpmrokycany.rajce.idnes.cz/
pelikan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 30 dub 2025, 20:49

pelikan píše:Je to možné, že je chyba jinde, ale já nevím kde. A chtěl jsem výrobci pomoci, že prostě tento problém nemusí být úplně ojedinělý. Nechcid, aby to bylo bráno jako hejt na výrobce, to vůbec, právě naopak.

Já také nevím, kde je chyba. Ale vím, že nás nehejtujete. Řešíte a upozorňujete na problém. Já to samozřejmě přehodím na ajťáka, ať se snaží.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hofal » 01 kvě 2025, 04:46

Zdravím,

potvrzuji pro prohlížeč safari na ios 18.4.1, že navod na ROCa je bez výplně v obrázcích.

Nemůže být problém s hloubkou vnoření v tom pdf ? Každý prohlížeč zvládá jiný počet možných nested vrstev

H
Hofal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ivanp » 01 kvě 2025, 16:06

U mňa na iPadOS 18.3.2 ten istý problém s návodom Blackburn Roc cez Safari aj Chrome, možno nejaký problém s “jablkovými” produktami ?
ivanp

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 01 kvě 2025, 20:04

Info z tiskárny:

https://www.specialhobby.net/2025/05/in ... karny.html

Jak jsem psal, pověřím ajťáka, aby se tím zobrazováním PDF zabýval. Já tomu fakt nehovím.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod legolas » 02 kvě 2025, 07:43

Dobrý den Alfréde,
všiml jsem si, že letos chybí SH v Kopřivnici. To je po letech výjimka, nebo Vás tam už neuvidíme? Nebude tam od Vás aspoň někdo s výlisky připravovaných novinek?
Děkuji. Tomáš, Ostrava
legolas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 02 kvě 2025, 08:35

Už loni psal, že na soutěže, které jsou přímo sponzorovány AZ/KP nebudou jeszdit ani podporovat.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 02 kvě 2025, 13:29

Jinak na Falke už se těším...a rovnou se optám, zda by nebylo u Vás v plánu:
od Pully » čtv 01-05-2025, 16:57
Zdravím pán Šulc, pri predstavení 72-kového Bf 109 G6 v Prostejove som mal otázku , či nevydáte aj rumunskú Bf 109 Ga6 z fabriky Brašov s tými väčšími krytmi trupových zbraní, resp. len tie kryty ako 3D doplnok .

od Vl.Šulc » pát 02-05-2025, 10:17

V tomhle vás bohužel zklamu, pánové. Obávám se, že tohoto rumunského Messerschmitta nikdy nevyrobíme.

Ale měl bych pro vás řešení. Napište Fredymu, ať si tu stavebnici od nás koupí, udělá tištěné konverzní díly a vydá to on. Fredy má pro takovéto projekty slabost a o rumunském letectvu určitě ví první poslední, takže by to pro něj mohl být zajímavý projekt
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod slavkoss » 02 kvě 2025, 13:44

takze otazka na Special hobby, aspon konverznu sadu na Brašovske Messerschmitty a dekaly k tomu, prosime.... :wink:
slavkoss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 kvě 2025, 16:18

Info k chystanému Vétéčku:

https://www.specialhobby.net/2025/05/vt ... e-172.html

legolas píše:Dobrý den Alfréde,
všiml jsem si, že letos chybí SH v Kopřivnici. To je po letech výjimka, nebo Vás tam už neuvidíme? Nebude tam od Vás aspoň někdo s výlisky připravovaných novinek?
Děkuji. Tomáš, Ostrava

Neuvidíte nás tam. Není to ale proto, že bychom měli problém s AZ/KP. Tam došlo snahou Vl. Šulce k dohodě a zatím platí. Ale za prvé, je nás málo a nestíháme objet vše a za druhé, vyhodnotili jsme Kopřivnici jako finančně nerentabilní. Jezdil jsem tam rád, mám, příbuzné ‘přes kopec’ a díky tomu je navštěvoval, ale finanční matematika je neúprosná.

Jarek S. píše:Jinak na Falke už se těším...a rovnou se optám, zda by nebylo u Vás v plánu:
od Pully » čtv 01-05-2025, 16:57
Zdravím pán Šulc, pri predstavení 72-kového Bf 109 G6 v Prostejove som mal otázku , či nevydáte aj rumunskú Bf 109 Ga6 z fabriky Brašov s tými väčšími krytmi trupových zbraní, resp. len tie kryty ako 3D doplnok .

od Vl.Šulc » pát 02-05-2025, 10:17 V tomhle vás bohužel zklamu, pánové. Obávám se, že tohoto rumunského Messerschmitta nikdy nevyrobíme.
Ale měl bych pro vás řešení. Napište Fredymu, ať si tu stavebnici od nás koupí, udělá tištěné konverzní díly a vydá to on. Fredy má pro takovéto projekty slabost a o rumunském letectvu určitě ví první poslední, takže by to pro něj mohl být zajímavý projekt

No, o rumunském letectvu toho vím hodně, určitě víc než Vl. Šulc :grin: . Ale mám pocit, že mě chce natlačit do něčeho, za co se mi bude v nějakém nejbližším kotli smát, co to děláme za obskurnosti :-D :-D . Já se na to po víkendu kouknu, protože si nepamatuju, kolik jich Ti Rumuni vyrobili. Pamatuju si tedy jen hrozně dlouho přednášku od Radu Brinzana, o tom,jak důležitá je to verze. Ale spíš než dělat celou stavebnici bych to viděl na konverzní díly + obtisky v malé krabičce.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin76 » 02 kvě 2025, 18:02

Bf 109 Ga-6 boli vyrobené od Nr.316 po 375. Výroba v rokoch 1944 a 1947 dala 60 kusov.
Bf 109 Ga-6 Nr.316 na konci vojny preukázateľne sprevádzal Ju 87 resp. Hs 129 nad Rajec, Žilinu,Korytné, Dolní Němčí, Holešov.
Tie konverzné diely by boli super... [-o<
Martin76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod legolas » 02 kvě 2025, 18:02

Alfréd Riedel: Děkuji za odpověď. Já u Vás vždy nechal min. 2000 Kč. :) Kde Vás tedy nejblíže osobně najdeme, my modeláři z MS kraje? Klidně mě opravte, ale nebyla Kopřivnice jediná, kde jste byli v MS kraji? Děkuji .Tomáš
legolas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 kvě 2025, 19:45

legolas píše:Alfréd Riedel: Děkuji za odpověď. Já u Vás vždy nechal min. 2000 Kč. :) Kde Vás tedy nejblíže osobně najdeme, my modeláři z MS kraje? Klidně mě opravte, ale nebyla Kopřivnice jediná, kde jste byli v MS kraji? Děkuji .Tomáš

Asi to byla jediná akce na Severní Moravě, kde jsme byli k potkání. Jenže těch, co chtějí v Kopřivnici utrácet nebo těch, co vědí, že tam mohou utrácet je stále méně a méně. Stejně jako modelů na výstavě. Myslím, źe to s tím věděním souvisí. Navrhují mi Šumperk, je sice v Olomouckém kraji, ale prý to tam není špatné.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod legolas » 02 kvě 2025, 20:10

Alfred Riedel píše:
legolas píše:Alfréd Riedel: Děkuji za odpověď. Já u Vás vždy nechal min. 2000 Kč. :) Kde Vás tedy nejblíže osobně najdeme, my modeláři z MS kraje? Klidně mě opravte, ale nebyla Kopřivnice jediná, kde jste byli v MS kraji? Děkuji .Tomáš

Asi to byla jediná akce na Severní Moravě, kde jsme byli k potkání. Jenže těch, co chtějí v Kopřivnici utrácet nebo těch, co vědí, že tam mohou utrácet je stále méně a méně. Stejně jako modelů na výstavě. Myslím, źe to s tím věděním souvisí. Navrhují mi Šumperk, je sice v Olomouckém kraji, ale prý to tam není špatné.

Jasně chápu. Jen nám modelářům z Dálného východu dejte pak vědět, kde v rozumném dojezdu budete. Přeji ať se daří. Tom, Ostrava
legolas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 03 kvě 2025, 17:12

legolas píše:Jasně chápu. Jen nám modelářům z Dálného východu dejte pak vědět, kde v rozumném dojezdu budete. Přeji ať se daří. Tom, Ostrava

Bratislavu asi máte taky z ruky?
Alfred Riedel

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 812 z 825 • 1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 825

Zpět na Diskuse