Je to možné, že je chyba jinde, ale já nevím kde. A chtěl jsem výrobci pomoci, že prostě tento problém nemusí být úplně ojedinělý. Nechcid, aby to bylo bráno jako hejt na výrobce, to vůbec, právě naopak.
pelikan píše:Je to možné, že je chyba jinde, ale já nevím kde. A chtěl jsem výrobci pomoci, že prostě tento problém nemusí být úplně ojedinělý. Nechcid, aby to bylo bráno jako hejt na výrobce, to vůbec, právě naopak.
legolas píše:Dobrý den Alfréde,
všiml jsem si, že letos chybí SH v Kopřivnici. To je po letech výjimka, nebo Vás tam už neuvidíme? Nebude tam od Vás aspoň někdo s výlisky připravovaných novinek?
Děkuji. Tomáš, Ostrava
Jarek S. píše:Jinak na Falke už se těším...a rovnou se optám, zda by nebylo u Vás v plánu:
od Pully » čtv 01-05-2025, 16:57
Zdravím pán Šulc, pri predstavení 72-kového Bf 109 G6 v Prostejove som mal otázku , či nevydáte aj rumunskú Bf 109 Ga6 z fabriky Brašov s tými väčšími krytmi trupových zbraní, resp. len tie kryty ako 3D doplnok .
od Vl.Šulc » pát 02-05-2025, 10:17 V tomhle vás bohužel zklamu, pánové. Obávám se, že tohoto rumunského Messerschmitta nikdy nevyrobíme.
Ale měl bych pro vás řešení. Napište Fredymu, ať si tu stavebnici od nás koupí, udělá tištěné konverzní díly a vydá to on. Fredy má pro takovéto projekty slabost a o rumunském letectvu určitě ví první poslední, takže by to pro něj mohl být zajímavý projekt
legolas píše:Alfréd Riedel: Děkuji za odpověď. Já u Vás vždy nechal min. 2000 Kč.Kde Vás tedy nejblíže osobně najdeme, my modeláři z MS kraje? Klidně mě opravte, ale nebyla Kopřivnice jediná, kde jste byli v MS kraji? Děkuji .Tomáš
Alfred Riedel píše:legolas píše:Alfréd Riedel: Děkuji za odpověď. Já u Vás vždy nechal min. 2000 Kč.Kde Vás tedy nejblíže osobně najdeme, my modeláři z MS kraje? Klidně mě opravte, ale nebyla Kopřivnice jediná, kde jste byli v MS kraji? Děkuji .Tomáš
Asi to byla jediná akce na Severní Moravě, kde jsme byli k potkání. Jenže těch, co chtějí v Kopřivnici utrácet nebo těch, co vědí, že tam mohou utrácet je stále méně a méně. Stejně jako modelů na výstavě. Myslím, źe to s tím věděním souvisí. Navrhují mi Šumperk, je sice v Olomouckém kraji, ale prý to tam není špatné.
legolas píše:Jasně chápu. Jen nám modelářům z Dálného východu dejte pak vědět, kde v rozumném dojezdu budete. Přeji ať se daří. Tom, Ostrava
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 6 návštevníků