Na právě ukončeném patlánu našeho klubu jsem paralelně začal druhé letadlo nosící radar - AD-4w Skyraider. Je to roub Tamiye a ESCI.... tedy spíš upravená Tamiya s pár naroubovanými díly z ESCI....
Přílohy
Radar zkusmo přiložen, pasování a tmelení se nevyhnu....
Hřbet zkusmo přiložen, tady to sedne s minimem úprav...
Ubroušené dodatečné pancéřování....
Zalepené, vytmelené a broušené boční brzdící štíty, teď je potřeba narýt vše nově, včetně dveří operátorů....
Spodní křídlo - zalepené díry pro zbraňové závěsníky, zaslepené otvory pro vypadávání nábojnic a vlepené kulaté vložky do pozvozkových šachet...
V urcitem okamziku se kazdy nastroj stava kladivem. >>> Murphy<<<
Tady si přičiním poznámku a budu sledovat, taky se na něj chystám Našel jsem na Modellversium jednu přestavbu, je pěkně popsaná (i když v němčině). Ale asi o ní víš. Douglas AD-4W Skyraider Modellversium Držím palce
Petr "Kyby" Kýbus Hotovo: L-39ZA, éra z Korejské války, nějaká ta F-1(P34, BT46) a pár vajec Stavím: CVN-65 USS Enterprise (v nedohlednu..)
Ano, tuto přestavbu jsem viděl. Většinu věcí budu opravovat (nebo už jsem opravil) stejně jako německý kolega. Jako kamo zatím uvažuji o britské ze Suezu..
Zdravím páni. Mám prosbu. U Guardiana od SH robím úpravu motorového krytu z vnútra a hlavne spodného sacáku ktorý je v krabici zjednodušený. Fotiek z internetu mám dosť ale nemám žiadnu na ten tunel zvrchu...šipka. Ak by sa našla nejaká, bol by som povďačný. Resp. priestory po jeho bokoch za tým čelným prstencom. To že tie výstužné rebrá sú nelogicky nepravidelne rozmiestnené je zámer. Tak som to aspoň vydedukoval z walkarroundovích fotiek viacerích exponátov. Pracujem ešte na perforovanej prstencovej prepážke za tými rebrami. Tak by som to rád uzavrel. ...takže asi sa nič nenájde. Urobím to podobne ako u Hellcata..tam je na túto partiu dosť podkladov. Bol tam ešte nad tým tunelom vytvarovaný plech až k tomu čelnému prstencu. V stavebnici to tak je, ale sú po bokoch medzery.
Přílohy
Luboš Tomík MCMLXV. "Čo sa človek natrápi, než o všetko príjde." Milan Lasica
Ahoj, bohužel, můj Guardian je vitríňáček, není tam takřka vidět, takže jsem tuto část řešil jen díly ze stavebnice a tudíž jsem ani takové fotky nehledal...
Malý postup na Skyraiderovi. Trup přerytý, okna operátorů na místě, hrb vybroušen, křídla slepena s trupem. pro porovnání paralelní stavba klasického Skyreidera v SEA kamufláži.
Přílohy