Indy, jasně že jsou pájené. Mají mosazné opěry a vůbec nevím jestli budou fungovat. Dokončil jsem odvětrání na obou stranách a bylo potřeba upravit dosedací plochy kapoty tak aby byly nenápadné. Vše s pontonem pasuje velmi přesně a bude potřeba zvážit prostor ve spárách ve prospěch barvy a laku tak aby to nebylo ala Burrago.
Indy ... uvidíme jak to bude Mefis, díky... Taky sleduju tvoje úpravy. Jen malé info, času není moc nebo spíš vůbec. To je asi všude stejný. Dnes dorazila resinova kola od Marka, opět skvělá práce! Taky jsem sháněl velmi tenkou kůži na řemeny a moji (ne)oblíbenou gumovou metráž ¢10mm . Vůbec nevím jak se na gumu aplikují decaly...
Díky... ...nějak jsem trochu chyboval v kreslení vnějších disků - krytů, zapomněl jsem na nýty mezi šrouby, čert ví jak jsem to chtěl tenkrát řešit. No nicméně stačilo vyrobit šablonu a převrtat 0,8 mm po celém obvodě a doufat že nic nepraskne. Na fotkách i s kryty nábojů, jen nasazeno.
Jj, Indy, jsou velký. Ale jsou zhruba stejný +- jako na Fordu, tam je zjemňoval výplet. Ještě zvážím jestli pod ty dekly vyrobíme dřevěné loukotě že kterých nebude nic vidět...