Při chvilkách to tlačím ke konci. Foto jen mobilem pro ilustraci postupu.
Honza
Robert Blaschke píše:Tie Avky vyzerajú naozaj parádne.
Akurát - niekto tu v minulosti tuším požadoval nové kolieska na BH-9 / 11 - Zdá sa mi, že tu na fotkách tieto kolieska vyzerajú trochu mohutnejšie, než by sa patrilo.
vrazel píše:Držím palce do finále - je fakt obdivuhodné, že děláš dvě najednou.
Já teď skládám BH-9 L-BONG a stačí mě to.
sedan1 píše:.. podle fotek by měly být na BH-10 kola ještě větší, ale tenčí.
sedan1 píše:vrazel píše:Držím palce do finále - je fakt obdivuhodné, že děláš dvě najednou.
Dva modely najednou se mi osvědčilo jako zefektivnéní procesu![]()
A L-BONG je u mě také v plánu, a ta bude určitě singl. Kvůli křídlu. Jak jsi vymyslel jeho zvětšení???
vrazel píše:sedan1 píše:vrazel píše:Držím palce do finále - je fakt obdivuhodné, že děláš dvě najednou.
Dva modely najednou se mi osvědčilo jako zefektivnéní procesu![]()
A L-BONG je u mě také v plánu, a ta bude určitě singl. Kvůli křídlu. Jak jsi vymyslel jeho zvětšení???
Zrovna na tom dělám - uřízl jsem poslední pole na konci křídla a vlepil tam 9mm destičku. Podle fotek v Avii přidali dvě pole, každé 4,5 mm.
Obrousil jsem to a zvětšil křidélko. Teď přerývám rozhraní překližky a plátna budu lepit nové porty. Pak sem dám fotku.
Mirek O píše:Jedna Bh-10, vánoční - dvouvečerní. Stavěno jen tak na rychlovku pro moji ženu do kanceláře na stůl.
romanmig píše:Ahoj,
O tie kolieska som prosil ja.
Bola to otázka na Michala z MH MODELS, ale podľa jeho odpoveď bola, že tie v stavebnici sú dostačujúce.
sedan1 píše:Zkusím ho ještě jednou, protože jak jsem psal výše, kolečka BH-9 a BH-11 by měla mít různý průměr. Kromě toho je tlustá i pneumatika, utopený potah středu kola proti pneu, a vnitřní strana kolečka je plochá. Má být ale také do kuželu. A tohle všechno dohromady je už prostě vidět.
Ale klidně by se toho mohl ujmout i jiný výrobce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků