Jozeff66 píše:+ Toto ciarkovane nitovanie sa Fajn Molodcom ani trochu nepodarilo.
Pozeral som na svoj, tiez to tam bolo, nie tak vela. Lubo ma nejake stastie. Tiez mu pasovali kridla zvrchu na trup, mne nie. Daj vediet, ako to islo tebe. Ja uz mam v podstate hotovo.
Tak ja nemozem povedaj jedno zle slovo na stavbu.Kridla sadli perfektne ale diel pred kabinou,jeden poliak vo svojom vlakne zmienoval,ze mu to nesedelo na trup,ze dost brusil a tmelil.Ja som to zalial trojchlpovym stetcom s nariedenym surfom a bolo vymalovane.Nic som nebrusil.A s tym nitovanim to bude asi ako pise Lubo.Mal som ho "poskodene" nielen na spominanom mieste ale aj na pravej strane pred chvostom pod tym pozdlznym hrbom.Obe miesta som si vymedzil paskou,vytmelil,vybrusil a obnovil nity.Trocha tmelu to chcelo na spodku trupu na spoji s kridlom.Kryt motora som z vnutra som vybrusil aby po zlepeni vosiel motor do vnutra.inak pohodova stavba.Ja pomali decalujem.
Kolegovia, ak nevadi, prispel by som fotkou zo stola. Bude to Rufe z Aleut, konkretne ostrov Kiska. Podla fotiek a toho co som sa docital, masiny boli nove, zaspinene od vulkanickeho piesku a prachu, co sa budem snazit znazornit.
Popri Rufe mam na stole Zero od Academy. Vedeli by ste mi popisat jeho negativa? Okrem kridelok, ktorych nahrady robi CMK, som sa nic nedocital. Dakujem.
Přílohy
vsetky lietadla mam rovnako rad...len nie v rovnaku dobu.
Tie decle Lifelike decals su na slak trafenie.Tie farebne nesli zaliezt do nitov ani bohovi.A to pouzivam na zmekcenie 50% ocot!Musel som ich ani neviem kolko x vlhcit a doslova vtlacat do povrchu,potom kazdy nit opichat.100x som olutoval,ze som tie pasy nestriekal.Este druhu stranu trupu a je hotovo,konecne.