Cca půl roku z5 jsem konečně dorazil druhého mustanga z RC. No a dnes jsem si objednal RC P-51B tak počítám tak za 4 roky to sem hodím . Místo obtisků jsem prakticky vše udělal přes Omasky (díky moc Ondro )
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Pěknej hřebec z Pacifiku Jen ta muška na kapotě motoru bije do očí. V Inglewoodu se záložní zaměřovač přestal montovat v průběhu výroby D-15 a z Dallasu ho měly jen D-5.
Jako vrtalo mi hlavou proč tam vlastně ten klumpr byl (v tomto případě teda asi neměl být) . Takže záloha, vše jasné. Asi ji tam už nechám, zase by tam byla díra . Co mě u edího návodu zarazilo více (a na co jsem přišel pochopitelně pozdě), tak že uvádí že rakety měly být na prvním, třetím a pátem závěsníku. Což jak mi potvrdili více Mustangů znalí kolegové je ptákovina. Takže jsem tmelil a vrtal jinde. Otázka prý vůbec je jestli mašina rakety někdy nesla.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Tak pokud vím rakety na této mašině potvrzené nejsou, ale zárověň to neznamená, že tam nebyly. Jejich použití určitě udělá model zajímavějším. Co se týče Edích návodů v přebalech P-51 je to celkem bída, pokud jde o relativně drobné detaily. Ty poslední už jsou na tom lépe , ale například naznačení správné polohy obtisku na vztlakové klapce je nad jejich síly , jak píše kolega ve vedlejším tématu.