Podařilo se mi sehnat pár fotek, na správný tvar průduchu chladiče v přední masce, ten ve stavebnici je chybný. Kolega hurvajs měl pravdu, že neodpovídá výrobní sérii. Je zvláštní, že u menšího modelu 130 RS Je tvar průduchu správně.
Dokončil jsem díl č:3. Materiál z kterého je pneumatika vyrobena, vypadá spíš jako lesklý černý plast než guma. Proto jsem celou pneumatiku přebrousil jemným smirkovým papírem a přelakoval matným lakem, smíchaným s kapkou matné černé barvy. Patina je zatím v základu.
Ta spina/rez vypada luxusne, ale taky bych rekl, ze se spise hodi na nejaky stary traktor nebo vrak tanku. U pouzivaneho zavodaku by to mechanici asi nenechali dojit tak daleko. Pokud ale mas nejaky plan, jak to ma ve finale vypadat a tohle je jenom zacatek, rad si pockam na finale
Díky za komentáře To, co vypadá na fotce jako rez je hnědý pigment ( bohužel mi to foťák v mobilu úplně nevzal ). Tenhle pigment je podklad pro nanesení prachu, aby to ve finále vypadalo jako zaschlý bahno. Prach budu nanášet až po smontování zadní nápravy...