Delší dobu jsem nereportoval novinky, takže bych to rád napravil. Snad se vám budou nové kousky líbit
Vláďu Kafku netřeba představovat a jeho aktuálně v Mošoni oceněný Gladiátor si vychutná každý milovník klasických dvojplošníků. Link na více fotek a čtení.
Pavel Šenk postavil ruskou obludu v českoslovenkých barvách. Přiznám se, že jsem nevěřil, že něco takového existovalo, ale fakt to jezdilo. Link na více fotek a čtení.
Pavel Šenk podruhé, tentokrát zpět ke křídlům a jedna klasika, která nás zanese zpět do klukovských let. Link na více fotek a čtení.
Dušanová sága Letovů pokračuje, tentokrát Letov Š.20 v kabátu z cvičení leteckých sil. Link na více fotek a čtení.
Takřka po měsíci jsem tu s dalšími novinkami z našeho blogu.
První je naprosto skvělý Blackburn Roc od Vláďu Kafky, který ve svém článku popsal všechny úpravy a dodělávky. A není jich zrovna málo. Link na více fotek a čtení.
Po delší době přispěl i José Skalický. Perfektně postavená Avie 199 v izraelské kamo se bude určitě líbit. Link na více fotek a čtení.
Vláďa - nádherný model nevzhledné předlohy. Pečlivost a houževnatost se vyplatila. Pepa - pečlivost a skvělý rukopis David K - rovněž David H - rovněž. A ta bílá na ostruhovém kolečku - bomba. Jak je to dělané?