Bohužel Swordcup nevyšel jako nominační, ale pozitivní na tom je, že to nebylo z důvodu chybně zadaných licencí. Prozatím jsem na žádný problém se zadáváním licenčních čísel nenarazil, za což Vám drazí kolegové díky!
Do tabulky jsem prozatím nestihl zapracovat některé přestupy, pokud je to Váš případ a prozatím jste nezískali žádné body, je možné, že je ještě vedeno Vaše staré číslo. Opravu plánuji v dalším kole. Tam kde jsou přidělené body, tam je číslo správné.
Tabulka také obsahuje předběžně všechny loňské soutěže, avšak není záruka, že letos takto proběhnou. Pořadatelé bohužel stále nějak zapomínají konání své akce oznámit na email ipmscze.cz@gmail.com a tím svou akci zoficiálnit. Má to dva mínusy. Jednak o ní vlastně nevíme, a striktně vzato by neměla být uznána nominační, a jednak si tím pořadatelé uzavírají cestu k případnému plnění z rámcové pojistné smlouvy, kterou má SMČR uzavřenu. A že se z ní čerpat dá si už v minulosti někteří ověřili...
Při zpracování výsledků se na 1000% osvědčil nový přihlašovací systém od Luboše Kuny. Skutečně ho všem pořadatelům doporučuji, je to nepopsatelný rozdíl. Navíc mám přislíbeny finance na dotaci jeho provozu, takže bude pro svazové kluby opravdu dostupný. Podrobnější info případně podám po sz nebo telefonu.
A to je asi tak vše, co jsem Vám chtěl dnes říci
Petr FILIP
- Přílohy
-
- celková přehledová tabulka k 31_03_2024.pdf
- (63.21 KiB) 144 krát
hele to je hezký letadlo... co že to je???.... no jo... Spitfire