Nemá náhodou někdo dekály na A5 Nowotnyho ve dvaasedmině? Bylo to součástí profipacku, který se už nedělá. Stačilo by mi W.Nr, číslo má trup pod kabinou a spirála na vrtuli, ostatní označení jde nastříkat pomocí masek. Děkuji
Díky Ty fleky ještě zkusím tedy utlumit, mezitím jsem ale aktivně stihnul nandat některé masky Takže to, co jsem měl vymaskovaný už jsem musel nafoukat a utlumovat budu teprve teď. Zbývá mi nastříkat ještě černá za výfukem a hákáče (plus na křídlech dám ještě chodníčky).
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Dotázek na znalce fokoušů: byla výsuvná stupačka bílá (jako doporučuje v návodu Eduard),v barvě kovu nebo v RLM 76 (obvykle barva spodních ploch)? Z ČB fotek není jednoznačně rozlišitelné... (samozřejmě mimo červené pruhy).
A druhý dotaz: býval upínací kovový pás ve středu případavné 300L nádrže v RLM 76 jako nádrž a spodní plochy nebo byl v barvě kovu? Opět z ČB fotek to moc jasné není. Zdá se mi, že jsou možné obě varianty...
A do třetice: je nějaký klíč podle kterého určit typ velké popisky s číslováním na krytu hlavních podvozkových nohou? (Eduard nabízí 3 varianty) P.S. Stavím A-8/R-2
To jsem samo četl, ale není tam informativně nic směrodatného. Ptal jsem se, prototože jsem zvědav, zda k tomu nemá někdo něco lepšího... Pokud ne, nic se neděje, tak si stupačku také nabarvím, jak se mi bude líbit Není to nic zásadního....
Tak hlásím dobarveno. Zatím vše stříkané. Teď to zalakuju a šup na dekály. Já jsem stupačku nechal v RLM 02, červený pruh a spodek stupačky jsem dal do spodní kamuflážní barvy.