Jsme připraveni na Hradeckého lva:
https://www.specialhobby.net/2024/01/hr ... aveni.html
To botička: neděkujte, jsem rád, že se kolegové dohledali a vyřešili.
sedan1 píše:Ahoj Fredy,
v Hradci jsem si na stánku vybral 1:72 pilota Tempestu se psem, mechanikem a hlavně bateriovým vozíkem. Vše je z tisku na úplně jiné úrovni, než dřívější přehnaně “pomačkané” odlévané figurky, takže gratuluji. A dotaz: bude vozík v prodeji i bez figurek, třeba v sadě 2 ks/balení?
Protože jinak by se mi doma začali hromadit psi a další… Zdravím, Honza
Martin Král píše:Ta SF-260 bude hezky vymazlená. Kdy by se prosím mohla objevit na pultech?
potěmkin píše:Dobrý večer pane Riedele,mám dotaz ohledně těch Martinetů.Ty dva civilní stroje,ty budou mít klasický civilní interiér pro 8 pasažérů? Já totiž právě začal stavět Si-204A 1/72 od Směru,tam není interiér žádný,tam si ho chci vytvořit svépomocí a chci právě ten civilní,pasažérský.Ovšem trpím podkladovou nouzí,nenašel jsem jedinou fotografii,výkres tohoto interiéru,ani v návodech dosud existujících stavebnic.Tak mě zajímá,zda se budu moci inspirovat u této vaší novinkyDěkuji
vladstepanek píše:Tak ať se ty Humbery neválejí a šupšup! do krabiček! A do prodeje!
potěmkin píše:Dobrý večer pane Riedele,mám dotaz ohledně těch Martinetů.Ty dva civilní stroje,ty budou mít klasický civilní interiér pro 8 pasažérů? Já totiž právě začal stavět Si-204A 1/72 od Směru,tam není interiér žádný,tam si ho chci vytvořit svépomocí a chci právě ten civilní,pasažérský.Ovšem trpím podkladovou nouzí,nenašel jsem jedinou fotografii,výkres tohoto interiéru,ani v návodech dosud existujících stavebnic.Tak mě zajímá,zda se budu moci inspirovat u této vaší novinkyDěkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 17 návštevníků