Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12332 • Stránka 692 z 823 • 1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 823
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod Honza Aznoh » 08 led 2024, 19:47

Snad nebude vadit, když se sem s dovolením vetřu s projevením své radosti nad informacemi z pátečního rozhovoru na trubce https://www.youtube.com/watch?v=U2LD9zkvHjo

Zejména poznámka k 72 Tempestům na konci mi udělala velkou radost. Držím SH palce, ať vše vyjde.
Jenda Eršil
1/72
F-4E
Gripen
Honza Aznoh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Gerold » 08 led 2024, 20:30

Alfred Riedel píše:
Jiří Gerold píše:Dobrý den,

když už děláte tolik verzí Meteoru v 1/72, nechtěli byste udělat podvozková kola s kostkovaným vzorkem ?

Chtěli bychom, ale zatím nejsou kapacity. Na Meteory bych rád víc setů. Uvidíme.

Děkuji za odpověď, to zní slibně. Stejně tak jako to, že úplně nezavrhujete F-86 v 1/72, jestli jsem dobře pochopil. Ještě kdybyste ve stejném měřítku uvažovali o pozdních verzích Corsairů F4U-4B, - 5, -5N, AU-1 v kvalitě vašich posledních modelů, tak to by byla úplná paráda…, to už ale asi provokuji moc :)
Jiří Gerold

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 08 led 2024, 21:37

SKYRAIDER, podtyp autobus by byl skvělý i 1/48... Tamka ho žel nevydá, ale kdybyste jej vydali v kvalitě Tamky (25 let staré, ale furt vynikající) jeden kus chci... Trambusácký Skyraider je prostě megadivný... Ale zajímavý...
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 09 led 2024, 11:32

Honza Aznoh píše:Zejména poznámka k 72 Tempestům na konci mi udělala velkou radost. Držím SH palce, ať vše vyjde.

Už jsem se lekl, že jej vydají letos - to by mě opravdu šlehlo, když jsem právě říznul do Airfixu.
2025 je cajk, to už rozdejchám (a můžu se věnovat jiným projektům)
:grin:
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrB » 09 led 2024, 19:20

To je super zpráva...pokud by vyšlo něco i na F.8 od Airfixu, tak by to bylo prima....třeba i motory ... celé, ne jen půlka jako v setu na vaše Meteory (ta sada je fakt k ničemu, chtěla by udělat znova a lépe...3D tisk k tomu přímo vybízí, ten se vám fakt daří)
Alfred Riedel píše:
Olda Homola píše:Když už jsme u Meteorů, budou prosím někdy lepty na kokpit NF.14?
Děkuji.

Když už budeme dělat sety na Meteory, tak uděláme i lepty. Jsem si vědom, že na Meteory jsme nic neudělali a že to musíme napravit.

PetrB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 09 led 2024, 21:08

Info o připravovaném modelu:

https://www.specialhobby.net/2024/01/si ... ahled.html

Honza Aznoh píše:Snad nebude vadit, když se sem s dovolením vetřu s projevením své radosti nad informacemi z pátečního rozhovoru na trubce https://www.youtube.com/watch?v=U2LD9zkvHjo
Zejména poznámka k 72 Tempestům na konci mi udělala velkou radost. Držím SH palce, ať vše vyjde.

děkuji mnohokrát

Jiří Gerold píše: Děkuji za odpověď, to zní slibně. Stejně tak jako to, že úplně nezavrhujete F-86 v 1/72, jestli jsem dobře pochopil. Ještě kdybyste ve stejném měřítku uvažovali o pozdních verzích Corsairů F4U-4B, - 5, -5N, AU-1 v kvalitě vašich posledních modelů, tak to by byla úplná paráda…, to už ale asi provokuji moc :)

Nic neslibuji :-D

Al CZ píše:SKYRAIDER, podtyp autobus by byl skvělý i 1/48... Tamka ho žel nevydá, ale kdybyste jej vydali v kvalitě Tamky (25 let staré, ale furt vynikající) jeden kus chci... Trambusácký Skyraider je prostě megadivný... Ale zajímavý...

Thude, byl, to máte pravdu. Ale my ještě nemáme ani tu dvaasedmdesátinu. Mimochodem, když někde napíšete, že Fix je jediný, kdo udělal Welouše II, tek se nejdříve podívejte na Scalemates :wink:

To Honza Homola: to je srdeční trening, aby nám zákazníci dlouho vydrželi :grin:

PetrB píše:To je super zpráva...pokud by vyšlo něco i na F.8 od Airfixu, tak by to bylo prima....třeba i motory ... celé, ne jen půlka jako v setu na vaše Meteory (ta sada je fakt k ničemu, chtěla by udělat znova a lépe...3D tisk k tomu přímo vybízí, ten se vám fakt daří)

díky, uvidíme, co vše k Meteorům zvládneme nového. Ten set půlmotoru je starý a už je buď vyřazený nebo před vyřazením, doprodáním.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 09 led 2024, 21:55

Jsem Olda, nikoliv Honza, p.Riedele :wink:
(ale v pohodě :wink: )
Přímo se nabízí udělat i Tempest TT.5,
naviják už máte a Čechoslováci na tom taky litali
(kupř.R.B.Velvarský)
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 10 led 2024, 17:07

První letošní news Special Hobby:

https://www.specialhobby.net/2024/01/no ... 12023.html

To Olda Homola: přijměte mou omluvu, jsem nepozora #-o
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 10 led 2024, 19:38

To AR: nic se nestalo :wink:
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod slavkoss » 11 led 2024, 00:20

zdravim,
neuvazujete o vydani knihy s vasimi obalmi modelov, pan Hajek a ostatny ?takato podobna kniha od pana Velca mala myslim slusny uspech.
slavkoss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 11 led 2024, 13:26

Dobrý den, omlouvám se že sem píšu, ale na e-mail na orders... Mi nikdo neodpovídá. Dne 05.01 jsem objednal He -115 který byl skladem provedl okamžitě platbu kartou a od té doby se nic neděje. Jak píšu víše psal jsem e-mail na orders a nikdo také neodpověděl. Díky za odpověď
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 11 led 2024, 16:14

Beru zpět už se ozvali kolegové a řešíme to
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 11 led 2024, 19:34

úspěch leteckého průmyslu československého:

https://www.specialhobby.net/2024/01/ex ... slu-v.html

boticka5 píše:Beru zpět už se ozvali kolegové a řešíme to

Pokud jsem dostal správné informace, tak jste objednávku neodeslal... V každém případě mi kolegyně říkala před odchodem z práce, že Vám píše mail.

slavkoss píše:zdravim,
neuvazujete o vydani knihy s vasimi obalmi modelov, pan Hajek a ostatny ?takato podobna kniha od pana Velca mala myslim slusny uspech.

Bylo by to pěkné, ale nemáme kapacitu na to připravit ji. To by nám s tím musel někdo pomoci.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 11 led 2024, 20:36

Pokud jsem dostal správné informace, tak jste objednávku neodeslal... V každém případě mi kolegyně říkala před odchodem z práce, že Vám píše mail.

Jj již to řešíme. Objednávku jsem musel odeslat když mi přišli platební údaje na platbu kartou která přijde až po odeslání objednávky. Poslal jsem screenshot platby do e-mailu. Platba byla vámi přijata
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 12 led 2024, 14:13

Dobrý den, chci poděkovat vám i vašim zaměstnancům za vyřešení mého problémů, zároveň se omlouvám za způsobené komplikace. Vypadá to že máte super tým. Jak pojedu do úval tak se zastavím s medem a medovinou jako poděkování. Přeju vám mnoho zdaru a co nejmíň komplikací. Lubomír Jelínek
boticka5

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12332 • Stránka 692 z 823 • 1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 823

Zpět na Diskuse