Tak určitě, lepší si počkat, než jak to dělá jedna nejmenovaná firma, že...
Pavel Hrnčíř píše:Dobrý den, díky za info o práci na izraelské verzi 1/48 SM B-2. A do prodeje půjde kdy?
David Hényk píše:A.R.: Včera se odhalilo, že FrRom bude dělat Douglas DB-7 v 72. Příští rok tedy bude velmi štědrý pro všechny co staví kampaň roku 1940. Nový Bloch 210, Battle a teď ještě ke všemu i DB-7. Jak to vlastně bude s Blochem a DB-7 co se týká ohledně vydávacího schématu? Bude Bloch i pod SH hlavičkou? A DB-7, taky?
A aby toho štěstí nebylo málo, FrRom ještě chystá dvě nové verze Potezu 25...Krása střídá nádheruKe štěstí už mi chybí jen rodina Mureaux 115/117
![]()
jenda58 píše:Při této příležitosti se tedy opětovně zeptám, jak je na tom Battle. V lednu?
David Hényk píše:...Krása střídá nádheruKe štěstí už mi chybí jen rodina Mureaux 115/117
![]()
jenda58 píše:Ještě bych přihodil pořádnýho Hawka 75, D-500 - 510 a MB-151/152. Bombarďáky raději nezmiňuju.
jenda58 píše:David Hényk píše:...Krása střídá nádheruKe štěstí už mi chybí jen rodina Mureaux 115/117
![]()
D-500 - 510
bures píše:Klidně i D.520. Hasegawa je už dost vousatá.
David Hényk píše:A.R.: Včera se odhalilo, že FrRom bude dělat Douglas DB-7 v 72. Příští rok tedy bude velmi štědrý pro všechny co staví kampaň roku 1940. Nový Bloch 210, Battle a teď ještě ke všemu i DB-7. Jak to vlastně bude s Blochem a DB-7 co se týká ohledně vydávacího schématu? Bude Bloch i pod SH hlavičkou? A DB-7, taky?
A aby toho štěstí nebylo málo, FrRom ještě chystá dvě nové verze Potezu 25...Krása střídá nádheruKe štěstí už mi chybí jen rodina Mureaux 115/117
![]()
Douglas DB-7
Potez 25 Salmson
Potez 25 Renault
Uživatelé procházející toto fórum: slavkoss a 8 návštevníků