Piaty dokončený plastikový model lietadla v tomto roku a ďalší prírastok do mojej zbierky. Meteor F. 8 od Special Hobby. Keď ho porovnám s Meteormi Mk. 4 a Mk. 11, ktoré som už staval, tak vychádza asi najlepšie. Kokpit pasoval celkom dobre, podvozkové šachty a prekryt kabíny tiež. Horšie to bolo s krídlom, ktoré na trup pasovalo dosť zle. Krídlo trup najlepšie pasovalo na Meteore Mk. 4. Výlisky Meteoru Mk. 11 vyzerali veľmi dobre, ale keď som to začal stavať, tak tam takmer nič nepasovalo. Navyše motory boli dosť komplikované, v motorových gondolách bolo mnoho dielov ktoré nebolo vidieť a zle pasovali. Ale späť k Meteoru F. 8. Staval som ho z krabičky, dokúpil som iba masky a jediné čo som robil navyše boli pásy z cigaretových papierikov. K modelu nie sú resinové ani leptané diely, napríklad na vylepšenie kokpitu, keď som ale kokpit zostavil, uvedomil som si že aj tak ako je vyzerá celkom dobre. Keď je zavretá kabína, tak dnu aj tak nie je vidieť. Dá sa postaviť izraelský, egyptský, alebo sýrsky stroj. Ja som staval sýrsky. Kamufláž je trojfarebná, spodné plochy sú svetlo sivá, vrch piesková a tmavozelená. Môj foťák skresľuje farby, naživo to vyzerá lepšie. Farby sú Gunze. Po odlepení masiek na mňa čakalo nepríjemné prekvapenie, keď som zistil že prekryt kabíny má na vnútornej strane akúsi šedú machuľu. Nechápem ako to vzniklo. (Ocením ak skúsenejší modelári poradia čo to je a ako tomu predísť.) Našťastie keď som prekryt odlepil, tak som tú machuľu utrel handričkou. Na tomto kite sa mi po prvý krát podarilo použiť wash. Pár krát som skúšal dávať wash od Migu, ktorý je strašne hustý, strašne ťažko sa utiera a zostáva po ňom škaredý ufúľaný povrch. Teraz som použil wash od Ammo. Prišiel som na to že ho treba nechať hodinku zavädnúť a potom ho utrieť. Aj po hodine sa utiera ľahko a tam kde má zostať tam zostane. Hlavné podvozkové nohy sú lepené epoxidom, predná sekunďákom. Pri stavaní na kolesá chvíľka napätia či závažie v nose bude stačiť. Tu s písaním končím a pridávam niekoľko fotiek.