opäť ďalší modelársky kúsok za mnou, ano, opäť je to ako už častokrát MiG-29 od GWH.
Štandartne doplnených pár doplnkov... pitotka Mini World, vybíjače Master, sedačka Quickboost, exteriérové lepty Metallic Details,
3D dekály Quinta do kabíny, nové 3D tlačené antény a displeje pre verziu AS, masky Eduard, plus dekálové popisky, ktoré chýbajú asi na 2/3 lietadla.
Stavba je klasika, len som skrátil podvozkové nohy asi o 2,5mm, trochu sa tým ten posed lietadla zmenil, ale chcelo by to možno ešte trošíčku...
Doplnená falošná kabína, model ju nemá.
Výzbroj podľa požiadavky, klasická varianta pre slovenskú QRA, čiže 1x PPN1500, 2x R-60, 60x PPI a kanón...Ale ten by som asi nedal...
Stavbu som začal 5.6., skončil včera 23.6. žiadna naháňačka a stresy, pohoda, klídek a tabáček, ako sa to niekde spieva...
Anton MEŠO
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard
Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard,
Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard
Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard,
Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback