DW2 píše:Čest mohl by jste mi prosim někdo poradit kamo na panthera A hlavne bych ¨poteboval jake barvy presne nejlepe Revell? Pls nemam ted pristp k internetu jen na 5 min ve skolenemam cas tedy hledat .( ale stavet jo
Joto jsem nedodal sorry mam namysli asi spis tu Ëuropu Chtelo by to nejake dvou a vic barevne kamoBranko píše:DW2 píše:Čest mohl by jste mi prosim někdo poradit kamo na panthera A hlavne bych ¨poteboval jake barvy presne nejlepe Revell? Pls nemam ted pristp k internetu jen na 5 min ve skolenemam cas tedy hledat .( ale stavet jo
Mno, budeš musieť dať nejaké bližšie info... Panthery A bojovali na všetkých frontoch v Európe - ktoré bojisko máš na mysli? Bežne mali základ v Dunkelgelb, často mali pásy, flaky atď tvorené zelenou alebo hnedou, prípadne kombináciou oboch, v zime samozrejme, pretrené bielou...
PantherG píše:chcešbarvy Revell...no....jak komu vyhovuje....dívám se do převodníku barev od Agamy a tam je:Dunkelgelb (základkamo) Revell 26,doplňkové kamuflážní barvy :Olivegrün Rvell 45,na Rotbraun nemá Revell ekvivalent...![]()
Podle knížky "Wehrmacht camouflage colors 1939 - 1945" pana Chorého,což je asi nejlepší knížka o barvách Wehrmachtu, jsou přesné odstíny tyto:
Olivegrün - Revell 361/Humbrol 105
Rotbraun - Revell 81 (pozor! v plechovce je lesklá)
Dunkelgelb - tady je problém....bylo víc odstínů,ale nejsnazší bude použít Revell 84 ,jiné semusí míchat...ale pokud bys chtěl,napíšu Ti všechny kombinace
PantherG píše:no...spíš mám obavu,jestli jsem Ti nezamotal hlavu...tolika obrázkama![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Milan Krokosch a 20 návštevníků