Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Podle té dokumentace má rozvor 1850 mm, což je 38,54 mm a stavebnice má 38 mm. Takže Karel má pravdu, skutečně jenta stavebnice špatná, protože má o 0,54 mm menší rozvor. Je vidět, že to má Karel v okuhans dlouhán píše:Tady jsou výtažky z tovární dokumentace (Ar 68F Beschriebung), tak můžeš porovnat...
Jakub Vilingr píše:Když už jsme u hledání dalších chyb na mé stavebnici, ochotně vám pomohu. Na levé straně mi chybí trojúhelník s typem paliva 87, přední výztužná lana byla zdvojená, ale bohužel se mi zatím nepodařilo najít koukatelný způsob, jak to pěkně vyrobit a s tím souvisí i příčná tyč, spojující dvě vnější lana. To mi tam taktéž chybí. Skutečně jsem ten model dojebal, jak jen to šlo. Už jsem jej za trest umístil do nejtemnějšího koutu vitríny, aby zbytečně nehyzdil mou sbírku gumových kačenek.
hans dlouhán píše:Moc krásnej příspěvek.... takovej věcnej a konstruktivní, bez urážek... Fakt super.![]()
![]()
Tomáš Budín píše:Nedělejte z něho chudinku...jak mu někdo napíše že je něco špatně ,tak je oheň na střeše, velmistr.....
Nedávno někdo někde napsal že je to pořád ten samej arogantní umanutej č...k.A je to tak,nafrněnec
hans dlouhán píše:Netuším, kde čteš, že z někoho dělám chudinku... Doteď se vedla vcelku normální věcná debata. Tvůj příspěvek s nic neříkajícím blábolem
a ještě víc dementním smajlíkem sem prostě nepatří. Chápeš to???
Uživatelé procházející toto fórum: sesto, Юрий 70 a 3 návštevníků